b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NBA : HOU Rockets – LA Lakers – 09/09 03:00

Amennyiben rendelkezik aktív előfizetéssel kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez! 

Mit várunk a mérkőzésen?

⏰ Fogadási határidő : 03:00

A Rockets – Lakers mérkőzésen 1-1-es állásról folytatódik a rájátszás. A harmadik mérkőzés előtt több kérdés is van a Los Angelesnél, ugyanis A. Davis és L. James is day to day, viszont vélhetően a mérkőzés kezdetéig már a keret részesei lesznek a játékosok. Annyi egyértelmű, hogy mindkét játékos kisebb sérüléssel bajlódik, de ilyen téttel bíró mérkőzés tudatában menni kell amíg engedi az erő és az egészség. A Houston részéről szinte mindenki egészséges és immáron a Westbrook, Harden kettős rohamozhat a támadásokban. Ha már támadások, akkor a mérkőzésen favorizált opció a Rockets pontszámaira vonatkozna. Az előző két mérkőzésen rendre 112.5 pontos line-t adtak a fogadóirodák a Rockets meccseire, most viszont ez a 109.5 pontos line igencsak “baráti”. Statisztikailag 112-113 pont várható a Houstontól, ugyanis a szezon során 117.8-as átlagot hoztak össze támadásokban, míg védekezésben a Lakers 107.7-es átlagot hozott össze. Egymás elleni eredményeket tekintve a szezon során öt alkalommal találkoztak a felek és ebből négyszer zárt a Houston 109.5 pont felett. A buborékon belül ugyan Westbrook nélkül játszott több mérkőzést is a Rockets, ám így is megoldották a kötelező mérkőzéseket. Mindenképp egy szoros mérkőzésre számítunk, viszont annyi egyértelmű, hogy ebben a 109.5 pontos opcióban hatalmas érték lakozik. Mindig rizikós kimondottan egy félre fogadni, de most bízunk a statisztikában, illetve abban a tényezőben, hogy a Rockets képes lesz ezt a line-t overezni.

Az opciót a csapat speciálisak menüponton belül találod meg!

📊 Ajánlott predikció: 
109.5 felett (HOU Rockets pontszám)

odds: 
1.83  Ajánlott tét: 2.5 egység

(Kiemelt kép : Getty Images )

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: