b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NBA: HOU Rockets – IND Pacers – 08/12 22:05

Harden ma is kiveheti a részét a sikerből. Ma hajnalban 41 pontot szerzett és remélhetőleg maradt még a kezében hasonló mennyiségű pont. (Fotó : Getty Images)

A mostani tartalom egyfajta statisztikai/tippadói ajánlás, amelyhez mindössze egy rövid szöveges elemzés tartozik.


Kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez!


Egybehangzó sajtóértesülések szerint a Houston Harden és Westbrook nélkül fog a Pacers ellen pályára lépni. Persze tudhatjuk,hogy a Houstoniaknál nem lenne ez az első eset, hogy ilyen információk után a pályán látjuk majd a legjobbjaikat. Ezzel viszont párhuzamosan egyértelműen látható, hogy a Pacers is remek formában van, ráadásul ez a két csapat elég ritkán játszik magas pontátlaggal rendelkező mérkőzéseket egymással. Egyszóval egy under opciót várok a mérkőzésen és amennyiben valóban nem kezd Harden és Westbrook duó, akkor a mérkőzés kezdete előtt még érkezek egy Indiana Pacers tippel!

HOU Rockets – IND Pacers Fogadási határidő : 22:05
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
231.5 alatt (Összesített pontok) 1.90 1.5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588
(Kiemelt kép : Getty Images )

0
%d bloggers like this: