b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NBA : GS Warriors – DAL Mavericks – 04/28 03:30

Nov 6, 2019; Dallas, TX, USA; Dallas Mavericks guard Luka Doncic (77) reacts after scoring during the fourth quarter against the Orlando Magic at American Airlines Center. Mandatory Credit: Kevin Jairaj-USA TODAY Sports

A Golden State – Dallas Mavericks mérkőzésen is egy roppantul szoros mérkőzésre számítok. Ugyan L. Doncic day-to-day, ám ezt leszámítva véleményem szerint játszani fog. Követem folyamatosan az információkat, de nagyon meglepne, ha a GSW ellen ma nem lépne pályára. Ha Doncic játszik, szinte garantált, hogy egy pontokban gazdag mérkőzést, illetve egyfajta Curry/Doncic show-t láthatunk.

Várható végeredmény
117115

A felek idén kétszer találkoztak egymással és mindkét alkalommal őrült mérkőzések szemtanúi lehettünk. Az első találkozón 147-116-os sikert ért el a GSW, majd a második meccsen 134-132-re nyert a Dallas. Ahogy már mondtam is nagyon szoros meccsre számítok most is, ráadásul a várható pontszámadatok alapján hajnalban most is 230 pont feletti mérkőzésre van kilátás. Legutóbb is nyertünk a GSW meccsén és ugyan a negyedik negyedben elég csúnyán “beragadt” a csapat dobó gépezete, de úgy vélem, hogy a Dallas ellen képesek lehetnek végig a támadójátékra igen magas szinten koncentrálni. Curry triplái a sérüléséből visszatérve hihetetlen módon szaporodnak, képes a felezőről is triplákat szórni és ténylegesen, ha Doncic is jó formában lesz, akkor itt mindkét játékos 35-40, vagy még nagyobb pontszámmal zárhat. Ez pedig egyenesen egyenlő számomra azzal a tényezővel, hogy itt akár 235-240 ponttal zárhatnak a csapatok.

Predikció : 
221.5 felett (Összesített pontok)
Odds: 1.80Tét: 2.5 egység

Fotó : espn.com

0
%d bloggers like this: