b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NBA : Golden State Warriors – Toronto Raptors

Ismét Curry lehet az egyik kulcsszereplő a mérkőzésen, viszont Thompson játéka kérdéses, amely döntően befolyásolhatja a 3. mérkőzés kimenetelét is akár. (Fotó : Ben Margot)

Az utolsó elemzés esetében egy “A” kategóriás elemzéssel készültem, ahol nagyon bízom benne, hogy lejön az általam gondolt és favorizált opció. Rizikós lesz a mostani döntés, de mindenképp reménykedem benne, hogy minden a statisztikák és a szimulációs adatok alapján fog alakulni a mérkőzésen.


I Golden State Warriors – Toronto Raptors I

 

A két csapat a döntőben 1-1-s döntetlennel áll. A GSW előtt adott az esély, hiszen hazai publikum előtt akár 3-1-re módosíthatják a mostani állást, ami bőven várható tőlük. Az egyetlen egy elbizonytalanító tényező, hogy Durant és Looney mellett, benne van a pakliban, hogy Thompson sem lép pályára, ami azért a triplákat figyelembe véve óriási kiesés lehet. Curry fantasztikus formában van, szinte mindenhonnan képes a triplák megdobására, viszont a Raptors oldaláról az egész keret játékra alkalmas állapotban. Az első mérkőzésen magabiztosan nyertek, a második esetben én úgy érzem, hogy saját magukat verték meg ma viszont minden esély adott számukra is a bizonyításra. Ha valóban hiányozni fog a fentiekben említett 3 játékos, akkor itt egy félig tartalékos GSW lesz az ellenfél.

A szimulációs adatok alapján egyébként 5 pont a különbség jelen állás szerint a csapatok között, ami szerintem bőven reális. Az adatok 108-103-s eredményt várnak a találkozótól.

Ismét Curry lehet az egyik kulcsszereplő a mérkőzésen, viszont Thompson játéka kérdéses, amely döntően befolyásolhatja a 3. mérkőzés kimenetelét is akár. (Fotó : Ben Margot)

Tehát a mérkőzésen három érvem van a lentiekben megosztott opció mellett, amelyek a következőek:

– A Golden State Warrirorsból biztos hiányzó Looney és Durant, rajtuk kívül Thompson lehet az egyik kulcshiányzó, aki 25 pontot szerzett és legeredményesebb volt az előző mérkőzésen a GSW részéről.
– A második érvem az, hogy a Toronto utóbbi mérkőzésein ritkán kapott ki 8-nál több ponttal. Tehát a Bucks elleni mérkőzések esetében 6 mérkőzésből 4 alkalommal nyertek, míg egyszer 108-100, illetve 125-103 lett az eredmény.
– A harmadik ilyen érv pedig, hogy a GSW ellen a szezon során rendre izgalmas és végletekig kiélezett párharcot folytattak és mindössze egyszer kaptak ki, ami a legutóbbi vereség volt.

Úgyhogy én bátor leszek, már amennyire lehet ilyen tétnél és a +8,5 hendikep opcióra ajánlok fogadást “A” kategóriába. Ha hiányzik Thompson és képes vagy fennmaradni este, akkor bátran be is lehet húzni egy alacsonyabb hendit gondolok itt 5,5, vagy 6,5-s opcióra, de akár a Toronto győzelem is reális lehet. A +8,5-s hendi jelenleg bet365-n 1,53-s szorzóért rakható és az ilyen szorzóra én “A” kategóriás ajánlást teszek. Úgyhogy lehet reménykedni és ha Thompson nincs, akkor Curry, Green, Cook, Cousins, Igoulda ötös kevés lesz még hazai pályán is. Ne felejtsük el, hogy K. Leonard fantasztikus formában van, de Lowry sem gyenge. Úgyhogy izgalmas mérkőzésre számítok és nagyon meglepődnék, még ha Thompson is játszik, hogy itt 9, vagy több pontos sikert aratna a GSW.

Golden State Warriors – Toronto Raptors (03:00)
Tipp: Toronto Raptors +8,5 pont (Pontszám hendikep) odds: 1,53 “A” kategória Tét : 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: