b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NBA : Golden State Warriors – Toronto Raptors

Ismét Curry lehet az egyik kulcsszereplő a mérkőzésen, viszont Thompson játéka kérdéses, amely döntően befolyásolhatja a 3. mérkőzés kimenetelét is akár. (Fotó : Ben Margot)

A hajnali NBA döntőre ismét készültem egy elemzéssel és ahogy azt a videós bejelentkezésben is jeleztem, ma nyilvánosan is megosztom a gondolataimat a mérkőzéssel kapcsolatban. Gyakorlatilag igencsak bizakodó vagyok, hiszen eddig az NBA rájátszást fantasztikus eredményekkel abszolváltam. Ma akár megnyerheti a sorozatot a Toronto, de  hatalmas hiba lenne bárki részéről is leírni a Golden State Warriorst, főleg hazai pályán.


I Golden State Warriors – Toronto Raptors I

 

A Toronto kihasználva a GSW sérüléseit 3-1-re alakította a döntő állását, majd ezt követően hazai pályán borzasztó teljesítményt nyújtott a csapat és a legutolsó pillanatokat elrontották. Ezzel az eredmény módosult és 3-2-s előnyről ugyan, de az Oracle Arénában van esélye megnyerni a finálét a vendégeknek. Ami számomra elképesztő, egyben pedig bosszantó történés az előző mérkőzésen, hogy K. Durant lesérült, ráadásul vélhetően sosem lesz olyan jó már az NBA kiválósága, mint amilyen “volt”. Számomra érthetetlen és felelőtlennek tartott döntés volt, hogy őt játszatták, de ez már mind “történelem”. A mai mérkőzéssel kapcsolatban két pontos favorit a szimulációs adatok alapján a GSW, amely reális is lehet. Sokat gondolkoztam azon, hogy a szimpla hazai sikert, vagy a Toronto +5,5 pont hendikep opciót válasszam, majd maradtam az előző mérkőzésen is megosztott over opciónál, amely ma is esélyes lehet.

A szimulációs adatok alapján egyébként egy végletekig kiélezett párharcra lehet számítani ismét, hiszen 110-108-s eredmény várható az adatok alapján. Az előző mérkőzésen 110-109-s eredményt volt várható, aztán valóban 1 pont volt a különbség a felek között.

Ismét Curry lehet az egyik kulcsszereplő a mérkőzésen, viszont Thompson ma segítségére lehet amely döntően befolyásolhatja az 6. mérkőzés kimenetelét. Vajon nyerni tud ma ezen a kulcsfontosságú mérkőzésen a Golden State Warriors, vagy megnyeri a sorozatot a Toronto Raptors? (Fotó : Ben Margot)

Egy szó, mint száz a két csapatnak hála a döntőt eddig 4-0-val abszolváltuk és véleményem szerint ez ma módosulhat 5-0-ra. A Golden State Warriors védelem számomra továbbra is átjáróház és ha jobb formát fog ki Lowry, akkor az ő pontjai bőven befolyásolhatják a hajnali mérkőzést. Ugye K. Leonard a húzójátékosa a vendégeknek, míg a hazai oldalon Curry és Thompson triplái azok, amelyre lehet építeni. Egy szó, mint száz én ma egy over opciónak szavaztam végül bizalmat, hiszen a két csapat döntőbeli  mérkőzéseit figyelve egy találkozót leszámítva rendre jöttek az over opciók. Számszerűleg 211, 197, 232, 213 és 227 pontot hoztak össze a csapatok. A 197 pontos mérkőzésen az előző elemzésben már leírtam, hogy a GSW offense borzasztóan teljesített. Az előző mérkőzésen sem voltak meggyőzőek, de szerintem ma hazai pályán ismét kiszakadhat a triplazsák. A GSW-n úgymond a világ szeme, a játékosok mindegyike sajnálja Durant sérülését, illetve sokak fogadkoztak, hogy már csak Durantért is megtesznek mindent, ha már ő úgymond beáldozta a saját egészségét az előző mérkőzésen. Úgyhogy bizakodó vagyok, eddig 5 mérkőzésen 4 alkalommal kialakult a most favorizált “határ”, ami pontosabban a 209,5 pont feletti opció lenne. Ez a mostani elemzés “gold” tartalom és “B” kategóriába sorolva 5 egységgel ajánlok fogadást a mérkőzésre. Kiemelem viszont, hogy egyaránt fogadok alacsony téttel a Toronto Raptors +5,5 pont hendikep opcióra.

 Toronto Raptors – Golden State Warriors (03:00)
Tipp: Több, mint 209,5 pont (Pontszám összesített) odds: 1,71 “B” kategória Tét : 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: