b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NBA : Golden State Warriors – Toronto Raptors

Ismét Curry lehet az egyik kulcsszereplő a mérkőzésen, viszont Thompson játéka kérdéses, amely döntően befolyásolhatja a 3. mérkőzés kimenetelét is akár. (Fotó : Ben Margot)

A hajnali NBA döntőre ismét készültem egy elemzéssel. Gyakorlatilag igencsak bizakodó vagyok, hiszen az előző mérkőzéssel kapcsolatban mindössze annyi változott, hogy Thompsont összedrótozták valahogy a mérkőzésre és megpróbál egy teljes keret ellen Curry irányításával ismét pályára lépni a Golden State Warrirors.


I Golden State Warriors – Toronto Raptors I

 

A két csapat a döntőben 1-2-s eredménnyel áll. A GSW előtt adott az esély, hiszen hazai publikum előtt egyenlíthetnek. Bőven reális a sikerük, de látva az előző mérkőzést, hogy Curry mennyire a hátára vette a csapatot és mellette nem nagyon volt eredményes játékos a keretben számomra elképesztő látvány volt. Ami biztos, hogy Thompson egy kisebb segítség lehet számára, de nagyon kíváncsi leszek, hogy mennyire fog tudni ő azzal a sérüléssel jól játszani. Durant továbbra sincs, de rajta kívül Looney is vélhetően nem fog játszani. A Toronto részéről K. Leonard, Lowry, Gason, Green és Siakam biztos, hogy a keret részese és játszani fog. Előző találkozón 30 pontig jutó K. Leonard remek formában van és ma is ő vezényelheti a csapatot győzelemre.

A szimulációs adatok alapján egyébként 3 pont a különbség jelen állás szerint a csapatok között, ami szerintem bőven reális. Az adatok 111-108-s eredményt várnak a találkozótól.

Ismét Curry lehet az egyik kulcsszereplő a mérkőzésen, viszont Thompson ma segítségére lehet amely döntően befolyásolhatja a 4. mérkőzés kimenetelét. Vajon meglepi ismét a Toronto a Golden State Warriorst? (Fotó : Ben Margot)

Tehát a mérkőzésen ismét ott lehet az a kisebb “csoda”, hogy a GSW kikap a Toronto Raptorstól, bár szerintem most ezt a szívességet nem fogja megtenni a hazai csapat. Curry, ha egy kicsit több asszisztot ad, nem vállal ennyi szituációt/dobást magára, akkor a társak is eredményesek lehetnek. Thompson számomra kérdőjel, de hajnalban minden kiderül, hogyan sikerült neki a felépülés a sérülésből. Az előző mérkőzésen is bíztam benne, hogy a Raptors képes lesz egy +hendi mellett nyereséget termelni nekünk és ezt most sem gondolom másként. Az előző fogadásom egy +8,5 pontos hendi volt, most viszont a szorzók már változtak és a +7,5 pontban látok fantáziát. A Bucks ellen már bizonyított a Toronto, illetve a GSW ellen is megmutatták már ,hogy mit tudnak. Curry egyedül szerintem megint kevés lesz, ráadásul ma 47 pontot biztosan nem fog szerezni. Bízom benne, hogy Lowry és Leonard hozzák a Toronto pontjait és mellettük a fentiekben említett játékosok is jól fognak szerepelni. Ha így lesz, akkor a Toronto hazai pályán akár ünnepelhet is és az sem elfelejthető tényező, hogy ma egyáltalán nincs rajtuk nyomás, hiszen egy “meglepetést” már okoztak.

Golden State Warriors – Toronto Raptors (03:00)
Tipp: Toronto Raptors +7,5 pont (Pontszám hendikep) odds: 1,57 “B” kategória Tét : 3 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: