b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NBA : Golden State Warriors – Miami Heat – 02/11 04:30

Több tényező szól a Heat sikere mellett. (Fotó : Getty Images)

A második, egyben a mai napra az utolsó elemzés esetében a GSW – Heat kettős mérkőzésére ajánlok fogadást.


A találkozóval kapcsolatosan három fő érvem sorakozik fel az ajánlás mellett. Az első érvem egyből arra vonatkozik, hogy a Heat idegenben szerepel, ahol teljesen másként teljesít a csapat, mint hazai pályán, ill. a “back to back” szituáció. A Heat ugyanis egy végletekig kiélezett párharcot vívott a Portland otthonában, ahol 6 ponttal kikaptak. A második érvem a hiányzókkal kapcsolatos, amelyek alapján kijelenthetjük, hogy a vendégek egyik legjobbja J. Butler vélhetően kihagyja a mostani mérkőzést is, ez pedig láthatóan fájó hiány a vendégek esetében. Butler sérülése óta mindhárom mérkőzését elveszítette a Heat.

A statisztikai adatok alapján 8 pontos favoritnak számít a Miami.

Több tényező szólhat a Heat sikere mellett, ám a hatalmas favorizálásuk miatt érdemes alacsony téttel ellenük fogadni. (Fotó : Getty Images)

Ami szintén érdekes tényező lehet, hogy a Golden State egyre jobban összeáll és példának okáért, tegnapelőtt mindössze 5 ponttal kaptak ki a Lakerstől. Az egyedüli kérdés, hogy a Heat mire fog menni támadásokban, hiszen a GSW egyik legnagyobb hátránya a védekezése. A hazaiak védekezésben 115 ponton átlagolnak, míg a Heat 108 ponton. Támadásokban viszont a hazaiak 107, míg a vendégek 112 ponton átlagolnak. Természetesen láthatóak a különbségek és ennek megfelelően van is különbség a felek között, viszont én ma nem számítok egy nagyobb arányú vendég sikerre. A Heat idegenben nem a legjobb, sőt 12-15-ös mérlege van a csapatnak. Ezzel szemben viszont a GSW hazai pályán tud szorosabb mérkőzéseket kiharcolni, ill 7-18-as mérlegük van. Ami érdekes tényező, hogy Green játékra ugyan kérdéses, ám ő ha játszik akkor a GSW erősödhet. Egyszóval én úgy érzem, hogy a Heat a fáradtsága miatt, ill. Butler hiányában nem feltétlen tudja kiütni a GSW-t. Úgyhogy egy viszonylag magas hendikep opció mellett megtámogatom a hazaiak sikerét.

Golden State Warriors – Miami Heat Fogadási határidő : 04:30
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Golden State Warriors +9,5 pont (Hendikep) 1,52 “C” kategória 2,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: