b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NBA : Golden State Warriors – Houston Rockets

Izgalmas és végletekig kiélezett mérkőzésre lehet ma is számítani. (Fotó : Getty Images)

A holnapi munkánkat a Golden State és a Houston mérkőzéssel kezdjük meg. Lényegében továbbra is nyitott a kérdés, hogy ki lesz vajon ebből a döntőnek is felérő párosításból a továbbjutó.


I Golden State Warriors – Houston Rockets I

 

A mérkőzésen ismét egy szoros mérkőzésre számítok, előző találkozón meglepett amit láttam és egyre elszántabb Harden miatt én azt érzem innentől, hogy minden esélyük adott a Houstoniaknak, hogy kiharcolják a továbbjutást. Izgalmas találkozó lehet ez a holnapi is és lényegében nem értem ezt a 3,15-s szorzót a vendégekre. Ugyan a GSW jól szerepelt az egész szezon alatt otthon és mindkét mérkőzését meg is nyerte a csapat, ennek ellenére nagyon meglepődnék, ha most is nagyobb arányú vereséget szenvedne el az underdog szerepeben lévő Rockets.

Statisztikai adatok alapján a szimulációs rendszerünk 115-111-s eredményt állapított meg. Ami annyit jelent, hogy ma bőven esélyes a GSW győzelme. Ami viszont számomra kecsegtető, hogy a magas szorzók miatt, az underdog csapaton magas hendikep opciók is kerültek meghatározásra.

Izgalmas és végletekig kiélezett mérkőzésre lehet ma is számítani. (Fotó : Getty Images)

A két csapat első két  mérkőzésén 104-100, 115-109-s eredmények születtek. Hazai pályán Harden vezényletével nyert a Rockets és látva a két Oracle Arénában lejátszott mérkőzést, illetve az utolsó két találkozót számomra nincs kérdés. Ugyan a vendégek nagyon mélyről kapaszkodtak fel a 2. mérkőzésen, bár volt 3 pont is már a különbség ennek ellenére a végére 6 pont alakult ki. Ma ennél jóval motiváltabb és egy végletekig kiélezett párharcra számítok. A triplák továbbra is jönnek a Rockets részéről, míg Curry kisebb hibákat elvétve, Duranttel kiegészítve fantasztikus teljesítményt nyújtanak. Egy szó, mint száz előzőleg egy under 224,5 opció alá fogadtunk ,most viszont szerintem jöhet egy over is. Ezért inkább az underdog hendiben bíznék, ami a +8,5 pont lenne. Ugyan a szorzók nem magasak (1,57), de úgy vélem, elnézve az egész szezont, az egymás elleni eredményeket, a várható végeredményt és úgymond minden egyes adatot, hogy itt a Rockets ma nem kap ki 9, vagy két számjegyű különbséggel. Ugyan a GSW győzelemre minden adott, de nem tartom kizártnak a vendégek sikerét sem, sőt a döntetlen sem elhanyagolható opció. Ennek ellenére, mint prémium tartalom egyértelműen a +8,5 pont hendikep opció az ami “fogható” és “biztonságos”. Úgyhogy erre ajánlok fogadást, ismételten csak és kizárólag alacsony téttel!

 Golden State Warriors – Houston Rockets (04:30) 
Tipp: Houston Rockets +8,5 pont (Pontszám hendikep) odds:1,57 “C” kategória Tét : 2 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: