b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás: NBA elemzések

Dec 11, 2017; Houston, TX, USA; Houston Rockets guard James Harden (13) defends New Orleans Pelicans guard Rajon Rondo (9) during the second quarter at Toyota Center. Mandatory Credit: Shanna Lockwood-USA TODAY Sports

A napunk zárásaként két darab NBA elemzéssel készültem. Két olyan találkozót emeltünk ki a kínálatból, ahol “hatalmas” csörtékre lehet számítani, viszont az általunk favorizált opciókra igencsak magas szorzókért lehet fogadásokat kötni. Úgyhogy kihasználjuk az esélyeket, de mindezek előtt érkezzenek a proj. score-k.

NBA PROJ. SCORE:
HOU-MIL 116-112
MEM-SA 103-106
NO-CLE 112-103
DAL-PHO 114-109
UTA-ORL 116-106
POR-CHI 110-98
LAL-DET 105-106

NHL PROJ. SCORE:
CHI-NSH 2,6-3,0
CAL-COL 3,8-3,3
ANA-OTT 3,0-2,8

PROJ. SCORE: Újaknak, ezeket az eredményeket a “szimulációs rendszer” alakította ki. Úgymond iránymutatók, viszont csak az általunk megosztott tartalmak számítanak “prémium tippeknek”. Aki a megosztott szimulációs eredményekkel kalkulál (kimenetel, hendikep, under/over opció stb.), az saját felelősségére és alacsony téttel tegye!!


I Houston Rockets – Milwaukee Bucks I

Ezen a találkozón gyakorlatilag nem értjük ezeket a szorzókat, hiszen a Rockets otthon ellenállhatatlanul teljesít 14-5 a mérlegük, míg a vendégek azért botladoznak bőven 9-7 az idegenbeli mutatójuk. Ami biztos, ha csúnyán hangzik, ha nem Harden élete formájában játszik. Sorozatban 30 pont felett zár és ez egynek betudható, hogy szabad kezet kapott a támadásokban. Ez pedig jót tett, mint a csapatnak, mint neki és ez látható az eredményeken is. Legutóbb hazai pályán  Denver ellen zártak 12 pontos előnnyel, de a legutóbbi 15 találkozójukon 14 alkalommal nyerni tudtak, illetve a Bucks ellen is mindig megy a csapatnak. Egy szó, mint száz Harden lesz, a Rockets otthon remek formában van, most pedig underdogként vannak szerepeltetve. Úgyhogy egy +3,5 hendiért cserébe kötelező rájuk fogadást kötni!

Houston Rockets – Milwaukee Bucks (02:00)

Tipp:Houston Rockets +3,5 pont (Pontszám hendikep) odds: 1,61 “B” kategória Tét: 3 egység

I Memphis Grizzlies – San Antonio Spurs I

Spurs? Igen nyertünk már velük eleget, de én úgy érzem, hogy most sem szabad kihagyni a sikerességüket, az indok pedig egyszerű. Azzal a Memphis Grizzlies csapatával találkoznak, akik utóbbi időben formán kívül játszanak, rengeteget gyengült a védekezés, de a támadásokban is van némi kivetnivaló. Ami biztos, hogy a Spurs továbbra is szeretne győzelmeket gyűjteni, hiszen egyre biztosabbnak tűnik a Délnyugati Divízióban a 2. pozíció. Küzdeni, hajtani kell és ez a nyomás úgy tűnik, hogy megfelel a Spursnek. Legutóbbi 15 találkozójukon 12 alkalommal nyerni tudtak, ráadásul a mai ellenfelük ellen 3 nappal ezelőtt 20 pontos előnnyel zártak hazai pályán, amivel mi profitáltunk is. Ma nem mernék hendis fogadást tenni a vendégekre és megelégszem a Spurs sikerével. Ezért erre teszünk fogadást “C” kategóriába sorolva!

Memphis Grizzlies – San Antonio Spurs (02:00)

Tipp:San Antonio Spurs (A mérkőzés győztese) odds: 1,71 “C” kategória Tét: 2 egység
0
%d bloggers like this: