b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NBA : Detroit Pistons – Toronto Raptors – 02/01 01:00

A hajnali NBA mérkőzésekből két találkozó került kiemelésre. Az első esetben a Detroit Pistons – Toronto Raptors kettős mérkőzését favorizáltam.


A mérkőzés esetében leginkább a statisztikai adatokban, ill. a formai különbségekben bízva hoztam meg a döntésem. A Detroit ugyan közel áll a rájátszást érő helyek egyikéhez, ám a mostani Toronto annyira egyben van, hogy nehezen tudnám azt elképzelni, hogy ne ők nyerjenek. A statisztikai adatok alapján a vendégek támadósora és védelme is jobb átlagokkal rendelkezik. A hazaiak támadásokban 109, míg a vendégek 112 ponton átlagolnak. A védekezésben pedig látható a legnagyobb különbség a felek közt. A hazaiak 112, míg a vendégek 106 ponton átlagolnak.

A statisztikai adatok alapján 6 pontos favoritnak számít a Toronto.

Lowry ma is kiveheti a részét a Toronto Raptors győzelméből. (Fotó : USA Today)

A fogadóirodák remekül “lőtték be” a szorzókat, sőt a hendikep határokat is. Őszintén szólva engem ami leginkább befolyásolt a döntésemben, hogy Derrick Rose, ill. Andre Drummond kettősen kívül nem nagyon tudok támadásokban egyéneket kiemelni, márpedig a mostani Toronto ellen mindenképp kellene pár kimagasló teljesítmény, hiszen a vendégek rendkívüli módon termelik a győzelmeket. A Toronto csapatában ráadásul Kyle Lowry, Fred VanVleet, Pascal Siakam, Norman Powell, Serge Ibaka és OG Anunoby termelik a pontokat. Ami szintén remek hír lehet, hogy a vendégek a legutóbbi 10 mérkőzésükből 9 alkalommal nyerni tudtak, ráadásul a mostani riválisuk ellen a mostani szezon során mindkétszer nyerni tudtak. Legutóbb pontosan ebben a felállásban találkoztak a felek még december közepén, akkor 13 ponttal nyert a Toronto. Egyszóval több tényező szól a vendégek sikere mellett, úgyhogy én élek a lehetőséggel és bízom benne, hogy ismét behúzzák a győzelmet Lowryék.

Detroit Pistons – Toronto Raptors Fogadási határidő : 01:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Toronto Raptors (Győztes) 1,57 “B” kategória 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: