b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NBA : DET Pistons – MIL Bucks – 01/14 01:00

Várható ma is a Bucks sikere a kérdés csak az, hogy Lowry ma is kiszórja magából a pontokat, vagy elmarad a bravúr tőle. (Fotó : Getty Images)

Legutóbb január 7.-én osztottam meg erre a párosításra elemzést és akkor is a Bucks magabiztos sikert aratott és számunkra kedvező feltételekkel zárt. A mostani mérkőzésen is úgy vélem, hogy nem árulok vele zsákbamacskát, ha azt mondom, hogy “kötelező” győzelem előtt áll a Bucks. A szezonbeli mérkőzések esetén a mostani riválisa ellen már kétszer lépett pályára a csapat és egyszer 125-115-re, majd 130-115-re nyert a Bucks. A mostani információk tudatában pedig 91,8% esélye van annak, hogy ismét a Bucks gyűjti be a győzelmet. A Pistons idén elég gyenge formának örvend és tíz mérkőzést követően 2-8-as mérlegük van. 

Várható végeredmény
108120

Egyik együttes sem mondhatja el idén magáról, hogy milyen jól védekezne. Ugyanis a hazaiak 115.4, míg a vendégek 110.3-as átlaggal rendelkeznek. A mérkőzésen viszont döntő különbség lehet, hogy idén a Bucks 121.9-es átlaggal rendelkeznek támadásokban és az így kapott értékek tudatában ismét 120 dobott pont körüli eredményre számíthatunk a Buckstól. Mivel a hendikep line-t elfogadhatónak tartom, ám egy ilyen párosítás meccsén nem mernék under opciót tenni, így a Bucks pontjaiban találtam meg ma az értéket. A Bucks ugyanis elég sűrűn lépi át a most látható 118.5 pontos határt, vagy több ponttal zárt. Ami szintén jó hír lehet, hogy a Pistons ma akár ismét egy adok-kapok mérkőzésbe mehet bele, hiszen volt három napjuk felkészülni ismét a Bucks játékából. Ami az előző két meccsen látható volt, hogy rendre feladta a védekezését a Pistons és leginkább a gyors játékra törekedett. A Bucks pedig ezt rendkívül ügyesen használja ki, főleg úgy, hogy a festéken belül nem nagyon tudják levédekezni őket. Egy szó, mint száz a szezon során 125 és 130 ponttal zárt a Bucks a Pistons ellen és ugyan most idegenben játszanak, de összességében nézve olyan átlagot tudhat magáénak a csapat és olyan riválissal játszanak, amelynek köszönhetően ismét reális esély lehet arra, hogy 118 pont felett zárjanak.

Predikció : 
118.5 felett (MIL Bucks pontszám)
Odds: 1.83Tét: 2.5 egység

Fotó : espn.com

0
%d bloggers like this: