b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NBA : Denver Nuggets – Portland Trail Blazers

A Denver az első mérkőzést magabiztosan hozta és ma is ők a favoritok. (Fotó : Getty Images)

Az NBA rájátszás negyeddöntőjében vezet a Denver Nuggets, akik egy végig kiélezett mérkőzés után könyvelhették el az első sikert. A párosítás igencsak izgalmasnak mondható és most egy pontszám összesített opcióra ajánlok fogadást.


I Denver Nuggets – Portland Trail Blazers I

A Denver Nuggets hazai pályán nagyon jól teljesít és nem véletlen alacsonyabb a hazai sikerre a szorzó. Az első mérkőzésen 121-113-s mérkőzést játszottak a felek. A Portland részéről Lillard és Kanter parádézott és előbbi 39, míg a török kosaras 26 ponttal vette ki a részét az első mérkőzésből. Ugyan a Portland vereséget szenvedett, viszont elmondható róluk, hogy nagy átlagban az opening over linet hozzák.

Az első mérkőzésen 215,5 pont volt a line, amelyet játszi könnyedséggel hoztak a csapatok (121-113). A mostani találkozón már jóval magasabb a “határ”, viszont ebben a 215,5 pont feletti opcióban van érték. A szimulációs adatok alapján 114-111-s várható.

A Denver az első mérkőzést magabiztosan hozta és ma is ők a favoritok. (Fotó : Getty Images)

Egy szó, mint száz a Denver ma is a favorit, viszont ebben az over opcióban nagy érték van. Mivel előző mérkőzésen is közel 20 ponttal ugrották meg a kiszabott határt a csapatok és kiindulva az egymás elleni mérkőzésekből (115-108, 119-110, 116-113, 112-113) látható, hogy minden egyes alkalommal a 215,5 pont határ felett zártak a felek.  Úgyhogy bizakodó vagyok a mérkőzéssel kapcsolatban és nem tartom kizártnak azt sem, hogy ma a Portland egy jóval jobb százalékkal fogja zárni a mostani mérkőzést.

Denver Nuggets – Portland Trail Blazers (03:00) 
Tipp:Több, mint 215,5 pont (Pontszám összesített) odds:1,62 “B” kategória Tét : 3 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: