b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NBA : Denver Nuggets – Indiana Pacers – 01/20 02:00

A Denver az első mérkőzést magabiztosan hozta és ma is ők a favoritok. (Fotó : Getty Images)

A Denver Nuggets – Indiana Pacers mérkőzésen nem igazán értem a szorzókat és ennek megfelelően órási esélyünk van a fogadóirodákkal szemben.


A mérkőzésen nem igazán értem, hogy mire alapozzák a fogadóirodák, hogy ez a mostani ilyen szoros mérkőzés lehet.Ennek döntően az lehet a hátterében, hogy a hazaiktól Harris, Millsap és Murray hiányzik. A Denver hazai pályán remekül teljesít és 17-5 a csapat mérlege. A Pacers ugyan az utóbbi négy fordulóban remekül szerepelt, ám tegyük azt is hozzá, hogy roppantul szerencsés mostanság a csapat. A mostani riválisa ellen viszont idegenben már nem biztos, hogy kijön ismét ez a szerencsefaktor. Ami biztos, hogy a hazaiak jóval fittebbek lehetnek, hiszen egy nappal kevesebb mérkőzést játszottak, ráadásul tudtak rotálni is, ami a Golden State Warriors ellen majdnem meg is bosszulta magát. A hazai csapatban Jokic, Barton, Morris, Porter, Grant ötös szinte garantáltan játszani fog, ez pedig a védekezést, ill. a támadásokat is remekül megalapozza. A vendégek részéről Warren, Sabonis, Brogdon trió szinte garantáltan kezd, ám nagy kérdés, hogy fogják felvenni a vendégek Jokic kísérleteivel a tempót, hiszen eddig fantasztikusan játszik és 25,5 pontos átlaga van a hórihorgas kosarasnak.

A statisztikai adatok alapján a hét pontos favoritnak számít a Denver.

A Denver fordított felállásban is nyerni tudott a Pacers ellen és a statisztikai adatok alapján, ma is várható a sikerük. (Fotó : Getty Images)

Összességében jóval jobb a mutatója a hazaiaknak, ráadásul ott van az a tényező is, hogy a Pacers idegenben viszonylag “gyenge” és 10-10 a mutatójuk. A két csapat támadásokban 109 ponton átlagol, ám a védekezésben a hazaiak 103, míg a Pacers 107 ponton átlagol. Egyszóval izgalmas mérkőzés lesz ez a mostani, ám védekezésben szerintem Jokic/Barton kettőst nem fogják tudni kivenni a játékból a vendégek, míg Jokic a palánk alatt védekezésben a lepattanókat szép számmal lehúzhatja. Ez pedig befolyásolhatja a Pacers támadójátékát. Ráadásul az is döntően befolyásolhatja a mérkőzést, hogy a három hiányzó játékosnak hála, a Denver vélhetően még nagyobb hangsúlyt fog fektetni a védekezésére, ill. vélhetően lassítani fogja a játékot, ami nem igazán kedvez az amúgy gyors Pacers játéknak. Amúgy a játékosok dobott pontátlaga is igencsak beszédes még így is, hogy hiányzik három viszonylag remek képességű játékos, hiszen a hazai oldalon három játékos is (Jokic, Barton és Porter) jobb eredményeket ért el, mint a vendégek legeredményesebbje T. Warren. Úgyhogy bizakodva várom a mérkőzést és élek a kínálkozó lehetőséggel és a Denver sikerét favorizálom. Ami jó hír lehet, hogy nem is olyan rég még január elején fordított felállásban találkoztak a felek és akkor nyolc ponttal nyert a Nuggets a Pacers otthonában. Remélem, hogy az általános “mondás”, jó védekezéssel mérkőzést lehet nyerni, ma is bejön.

Denver Nuggets -Indiana Pacers Fogadási határidő : 02:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Denver Nuggets (Győztes) 1,80 “C” kategória 2,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588M

0
%d bloggers like this: