b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NBA : DEN Nuggets – UTA Jazz – 09/02 02:30

Amennyiben rendelkezik aktív előfizetéssel kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez! 

Mit várunk a mérkőzésen?

⏰ Fogadási határidő: 02:30

Nem nagyon értjük a fogadóirodák logikáját, azt sem, hogy miért számítanak itt megint ilyen alacsony pontszámra. Az előző meccseken is látható volt, hogy folyamatosan csökkentik az U/O line-t és erre a csapatok majdnem tíz ponttal átlépték a favorizált opciót. A párosítás hetedik mérkőzése következik, ami garantált izgalmakat tartogathat önmagában. A felek lejátszott hat meccsén mindössze egyetlen egy alkalommal nem “zöldült” a most favorizált line és akkor is leginkább a Denver gyenge támadójátékán múlt minden. A Utah Jazz játékosok elég feszültek voltak az utolsó mérkőzés után, ami nem meglepő, hiszen 3-1-ről 3-3-ra egalizált a Denver. A várható pontszámadatok alapján 228 pont a reális a mérkőzésen, ez ismét +10 pont a favorizált line-on. Úgyhogy kontrázzuk ismét az irodákat és éljünk a kínálkozó lehetőséggel!

📊 Ajánlott predikció: 
218.0 felett (Játék összesített)

odds: 
1.90  Ajánlott tét: 2.5 egység

(Kiemelt kép : Getty Images )

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: