b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NBA : DEN Nuggets – UTA Jazz – 08/26 00:30

Amennyiben rendelkezik aktív előfizetéssel kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez! 

Mit várunk a mérkőzésen?

Fogadási határidő: 00:30

A csapatok igencsak pontgazdag mérkőzéseket játszanak egymással, ráadásul a Utah Jazz elég magabiztos fölényt alakított ki önmagának. Az látható volt, hogy a Denver nem adja fel, a végsőkig küzdz és ezt az előző mérkőzésen is remekül megmutatták. Az előző találkozó 129-127-es végeredménnyel zárult, de ezt megelőzően is a csapatok 260, 229 és 211 ponttal zártak. Nem mondanám rizikósnak ezt a fogadást, ám annyi biztos, hogy ha a Utah lassítani szeretné a játékot, akkor ez az over opció könnyedén veszélyes helyzetbe kerülhet. Nagyon bízom benne, hogy a Denver képes lesz végig szoros eredményt kialakítani, ennek köszönhetően pedig a Jazz is pontszerzési kényszerben lesz. A legutóbbi mérkőzés mindenképp biztató számunkra, de kijelenthetjük, hogy az előző lejátszott négy mérkőzésen is háromszor “zöldült” volna a most favorizált ajánlás. Úgyhogy mindenképp megéri egy alacsonyabb téttel fogadást kötni a találkozóra.

📊 Ajánlott predikció: 
220.5 felett (Játék összesített)

odds: 
1.83  Ajánlott tét: 2.5 egység

(Kiemelt kép : Getty Images )

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: