b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NBA : DEN Nuggets – LA Clippers – 09/10 03:00

Vajon képes lesz ismét parádézni a Clippers? (Fotó : Getty Images)

Amennyiben rendelkezik aktív előfizetéssel kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez! 

Mit várunk a mérkőzésen?

⏰ Fogadási határidő : 03:00

A párosítás negyedik mérkőzéséhez értünk, ahol 2-1-es eredménnyel állnak a felek. Az előző meccset kicentizték a felek, ugyanis 220 ponttal zártak, bár hozzátartozik, hogy a Denver csúnyán leblokkolt az utolsó negyedhez érve. A hajnali mérkőzésen bízunk benne, hogy némileg összeszedettebb lesz a játékuk. A mostani fogadásunk alapja ismét gy over opció lenne, ugyanis a Denvertől ugyanúgy várnánk egy 110 pont körüli eredményt és a Clippers részéről is kötelező lenne legalább ennyit dobni. A várható pontszámadatok alapján most is 225-226 pont a realitás a meccsen, ezért a fogadásunk a 219.5 pont felett opcióra vonatkozik.

📊 Ajánlott predikció: 
219.5 felett (Játék összesített)

odds: 
1.80  Ajánlott tét: 2.5 egység

(Kiemelt kép : Getty Images )

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: