b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NBA : DEN Nuggets – LA Clippers – 09/08 03:00

Amennyiben rendelkezik aktív előfizetéssel kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez! 

Mit várunk a mérkőzésen?

⏰ Fogadási határidő : 03:00

A párosítás haramadik mérkőzéséhez értünk, ahol 1-1-es eredménnyel állnak a felek. A Denver nagy meglepetést okozott legutóbb, ugyanis 9 ponttal verték a favorit Clippers csapatát. A Los Angelesi csapat ezt követően elég idegesnek tűnt és a K. Leonard, P. George kettős is feszült volt a mérkőzés végéhez érve. Ma szinte biztos, hogy egy teljesen más játékot fog a pályára tenni a Clippers, viszont a Denver megtalálta azt a játékot, amivel megnehezíthetik az ellenfelük dolgát. Legutóbb szinte mindenben jobb eredményt ért el a Denver, most viszont a Clippers dominanciáját várjuk. A fogadóirodák is erre számítanak és 9 pontos favoritként tekintenek a Clippersre. A mostani fogadásunk alapja egy over opció lenne, ugyanis a Denvertől ismét várnánk egy 110 pont körüli eredményt, ám a Clippers részéről is kötelező lenne legalább ennyit dobni. A várható pontszámadatok alapján 225-226 pont a realitás a meccsen, ezért a fogadásunk alapja a 219.0 pont felett opcióra vonatkozik.

📊 Ajánlott predikció: 
219.0 felett (Játék összesített)

odds: 
1.90  Ajánlott tét: 2.5 egység

(Kiemelt kép : Getty Images )

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: