b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NBA : Dallas Mavericks – Sacramento Kings – 02/13 02:30

A harmadik meccsen is kihasználnám a fogadóirodák esélyeit és egy magasabb hendikep opció kerül favorizálásra.


Rendben! Annyi biztos, hogy a Dallas nem egy rossz csapat ám az utóbbi időszakban elég felemás teljesítményt hoznak és én úgy vélem, hogy a liga egyik legkiszámíthatatlanabbjai. A Sacramento ezzel ellentétben a maga szerencsétlenségének köszönheti azt, hogy nincs jobb helyen, hiszen a vendégek egy igencsak erős támadószekcióval rendelkeznek, de mindig van egy-egy negyed, amin elcsúszik nekik a meccs.

A statisztikai adatok alapján három pontos favorit a Dallas.

A Sacramento ma is felveheti a versenyt a Dallas csapatával. (Fotó : Getty Images)

A találkozó nagy visszatérője Doncic, aki vélhetően ma már 100%-os formában lép a pályára. Ennek ellenére érdemes megemlíteni, hogy a hazaiak legjobbjának vissza kell rázódni a játékba, bár ehhez a legjobb partner lehet a Sacramento gyengébb védelme. Ezen kívül érdemes még azt is megemlíteni, hogy a hazaiaknál Porzingis is játszik, ill. Hardaway, Brunson, Curry trió is szinte garantáltan a pályán lesz, ám a vendégek csapatában a Hield, Fox, Barnes, Bogdanovic, Bjelica ötös felveheti bőven a versenyt a hazaiak legjobbjaival. Ezt láthattuk január 16.-án is, amikor Doncic is a pályán volt és mégis csak 4 ponttal nyert a Dallas, ill. fordított felállásban még decemberben 4 ponttal nyert a Sacramento. Egyszóval izgalmas mérkőzés lesz a mostani is. Láttam a legutóbb a Bucks ellen a Sacramentot és tényleg egy utolsó negyedbeli “lefagyás” miatt kaptak ki (szerencsénkre), ám a mostani Dallas fogható. Láttam a hazaiakat a Washington és a Memphis ellen is és őszintén szólva kaotikus dolgokat hoztak össze a pályán. Úgyhogy Doncic ide, vagy oda a Sacramento, ha jó napot fog ki, akkor nyerhet, vagy ha ki is kap, akkor azt nem egy nagyobb arányú vereséggel teszi meg. Ezért én egy +10,5 pontos hendikep opció mellett favorizálom a vendégeket.

Dallas Mavericks – Sacramento Kings Fogadási határidő : 02:30
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Sacramento Kings +10,5 pont (Hendikep) 1,62 “B” kategória 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: