b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NBA : Dallas Mavericks – Los Angeles Clippers – 11/27 02:30

A mai nap utolsó elemzése egy hajnali NBA mérkőzés, vagyis inkább rangadó lenne. A pályán a Dallas Mavericks, ill. a Los Angeles Clippers fog egymással megmérkőzni.


A mérkőzés esetében a saját gondolataim, ill. a statisztikai adatok alapján döntöttem. Fontos kiemelnem, hogy ez a találkozó inkább megérzésre alapul, ám az adatok alapján már most kiemelhető, hogy öt pontos favoritnak számít a Dallas. Ami biztos, hogy mindkét csapat remek formában van és a hazaiak 11-5, míg a vendégek 12-5-ös mutatóval rendelkeznek. A Clippers esetében én három tényezőt tudok megemlíteni, ami a vendégek győzelme ellen szól. Az első ilyen, hogy egy nappal fáradtabbak lehetnek, mint a Dallas. A második tényező, hogy hazai pályán fog szerepelni a Mavericks, ahol rendre képesek szoros találkozókat kialakítani és a meglepetés Knicks vereséget leszámítva két ponttal kaptak ki a Portlandtől, míg kilenc ponttal a Lakerstől, viszont itt hosszabbítás után történt ez meg. Azonban fontos azt is kiemelni, hogy a hazaiak az utóbbi négy hazai mérkőzésükön nyolc, tizenhét, negyvennyolc, ill. negyvenkét pontos sikerrel zártak.

A két együttes remek formában van, ám a Dallas jelen állás szerint öt pontos favoritnak számít.

Doncic nagyon jó formában van és rendre képes a hátán vinni a Maverickset. (Fotó : USA Todays)

A harmadik tényező pedig a Clippers ellen, amit már az előző mérkőzéseken is leírtam. A vendégek megizzadtak az OKC, a Boston, ill. a Houston ellen is és ténylegesen csak a szerencséjüknek köszönhetik azt, hogy nem csúszott be egy meccsen sem egy vereség. Tehát rendre szoros mérkőzéseken tudnak nyerni. A Mavericks engem viszont meggyőzött, hiszen láttam a legutóbbi mérkőzésüket és a Doncic , Hardaway, Porzingis trió agyonverte a J. Harden, ill. R. Westbrook által fémjelzett Houston Rockets csapatát, ráadásul mindezt idegenben. Ami biztos, hogy Doncic élete formájában van és a vendégek részéről, nem nagyon tudom ezt elmondani sem K. Leonardról, sem P. Georgeról. Izgalmas és végletekig kiélezett mérkőzésre számítok, ám nem tudok elvonatkoztatni a Dallas kiváló formájától és én most érzem azt, hogy a Clippers szerencséje elfogyhat.  Most van az benne, hogy beleszaladhatnak egy vereségbe. Mindkét oldalon remek játékosok fognak szerephez jutni, mindenképp érdemes követni a mérkőzést, ha van rá esély, hogy hajnali órákban megtehesd ezt. Úgyhogy bizakodó vagyok és számomra a Dallas Mavericks +4,5 pontos hendikepje a favorit opció. Ami szerintem zöldülhet. A statisztikai adatok alapján ők számítanak a favoritnak, ráadásul bőven reálisnak tartom azt is, hogy a mérkőzés kezdetére a szorzók fognak mozogni a hazaiak felé, ill. kiindulva a Dallas hazai meccseiből, szinte rendre jött ez a most megosztott opció.

Dallas Mavericks – Los Angeles Clippers Fogadási határidő : 02:30
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Dallas Mavericks +4,5 pont (Pont hendikep) 1,67 “B” kategória 2,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: