b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NBA : DAL Mavericks – LA Clippers – 08/07 00:35

Vajon képes lesz ismét parádézni a Clippers? (Fotó : Getty Images)

A mostani tartalom egyfajta statisztikai/tippadói ajánlás, amelyhez mindössze egy rövid szöveges elemzés tartozik.


Kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez!


A Clippers némileg gyengén kezdett, bár a NO Pelicans ellen aratott 23 pontos győzelmük mindenképp remek teljesítménynek mondható. Legutóbb a Suns ellen elszórakozták a meccset és a végén büntetett az underdog csapat, viszont a Dallas is elég gyengén indította a folytatást. Ugyan kiharcoltak több döntetlent is, viszont az látható, hogy kezd elfogyni a csapat erőnlétileg. A Clippers játékosokban biztos benne lesz az előző meccs, ezért úgy vélem, hogy egy nagyobb arányú győzelmet fognak aratni.

DAL Mavericks – LA Clippers Fogadási határidő : 00:35
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
LA Clippers -4.0 (Hendikep) 1.90 1.5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588
(Kiemelt kép : Getty Images )

0
%d bloggers like this: