b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NBA : Cleveland Cavaliers – Los Angeles Clippers – 02/10 01:30

Vajon képes lesz ismét parádézni a Clippers? (Fotó : Getty Images)

Az LA Clippers hajnalban csúfos vereségbe szaladt bele, most pedig a gyenge formában lévő Cleveland otthonában lép pályára a csapat.


A mérkőzés szerintem ajándék szorzón rakható, hiszen némileg annak is szólnak az oddsok, hogy back to back a Clippers. Ám fontos megemlíteni, hogy Leonard, George, Williams trió viszonylag “keveset” játszott, hiszen 25-27 perc közti időt töltöttek a pályán. Ez szerintem egy kiváló rotáció volt a Clippers részéről, hiszen az első félidőben már látni lehetett, hogy ugrik számukra a Minnesota ellen a győzelem. Ami szintén érdekes tényező, hogy a Cleveland 52 mérkőzésből mindössze 13 győzelmet számlál.

A statisztikai adatok alapján hét pontos favoritnak számít a Clippers.

Vajon képes lesz megnyerni a mérkőzést a Clippers? (Fotó : Getty Images)

Ami megfigyelhető, hogy a Clippers nagyon ritkán szenved el egymást követően két vereséget. Bár ebből kiindulni természetesen felesleges, ám mindenképp érdekes tényező lehet. Az is kulcsfontosságú tényező, hogy a Clippers, mint védekezésben, mint támadásokban sokkal jobb átlaggal rendelkezik. Ha már átlagok, akkor támadások esetében a Cleveland 106, míg a Clippers 116 ponton átlagol. Védekezésben pedig a vendégek 110, míg a hazaiak 115 ponton átlagolnak. Az-az rengeteg tényező szól a Clippers győzelme mellett. A fogadóirodák a kezdeti 1,25-ös szorzóról megemelték 1,43-ra a vendégek sikerét, így a hendikep opciók is mozogtak. Ennek megfelelően egy kisebb hendikeppel érdemes megtámogatni a Clippers sikerét. Úgyhogy én a -3,5 pontos hendikep opcióval ajánlom a vendégeket. Érdekességként, legutóbb a felek január 15-én találkoztak és akkor a Clippers 25 ponttal verte a Clevelandet. Akkor is az előfeltételek hasonlóak voltak, hiszen vereségből érkezett a Clippers, úgyhogy bizakodva várom a mostani találkozót is.

Cleveland Cavaliers – Los Angeles Clippers Fogadási határidő : 01:30
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
LA Clippers -3,5 pont (Hendikep) 1,66 “B” kategória 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: