b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NBA : Chicago Bulls – Toronto Raptors – 12/10 02:00

A hajnali NBA mérkőzések közül  a Chicago Bulls – Toronto Raptors párharcot emeltem ki és lényegében az elemzésemben két fő érv sorakozik fel az ajánlás mellett.


Amit tudni kell így előjáróban a találkozóról, hogy a Bulls némileg erőn felül teljesít, hiszen Zach Lavine, ill. Wendell JR. kettős viszi a hátán a csapatok, viszont rajtuk kívül nincs nagyon olyan játékos akikkel érdemileg lehetne számolni, esetleg Lauri Markkanen kerülhet még szóba. Ma hajnalban ugyan majdnem sikerült meglepetést okozni a hazaiaknak, hiszen a Heat ellen döntetlennel zártak, majd 110-105-re kaptak ki. A Toronto három mérkőzése szenved, bár kiemelhetjük, hogy mindhárom mérkőzés esetében a jelen állás szerint erősebb kvalitású csapatokkal találkozott az együttes. Ma hajnalban a 76ers nyert hat ponttal, azt megelőzően a Rockets tíz, ill. a Heat tizenegy ponttal nyert ellenük.

A statisztikai adatok alapján egyértelmű favoritnak számít a Toronto és a legtöbb portálon kilenc és tizenegy pontos előnyt várnak a vendégektől.

Lowry ma is megszórhatja a rivális csapatot. (Fotó : USA Today)

Ami jó hír lehet, hogy a P. Siakam, F. VanVleet kettős mellé, ma már K. Lowry is csatlakozik, aki kisebb sérüléséből felépülve, már-már 100%-os formába kerül. A 76ers ellen huszonhat pontot dobott már Lowry, amivel a mérkőzés legeredményesebbje lett, ill. rajta kívül Siakam, Ibaka kettős is termelte a pontokat. Ami fontos viszont a mostani találkozó előtt, hogy VanVleet tizenkét percet játszott a 76ers ellen, hiszen könyökproblémákra hivatkozott, amit a Rockets elleni meccsen szedett össze.  A Toronto Raptors ugyan még nem erősítette meg a hiányát, ám úgy vélem, hogy a mostani meccsen már játszani fog. Amennyiben ez nem lenne így sincs aggodalomra ok, hiszen a hazai oldalról is többen hiányozhatnak. Ami tehát biztos, hogy Lowry ismét jó formában, a sérülése már a múlté és remélhetőleg VanVleet is pályára lép a mostani mérkőzésen. A kereteket megtekintve egyértelműen a Toronto az erősebb, ráadásul tényleg mellettük több érv is szól, amik leginkább a keret különbségek mellett a statisztikai adatokban rejlenek. A Chicago 105,95-ös átlagot hoz a dobott pontok átlagát tekintve, míg a Raptors 112,5 ponton átlagol. A védelmek esetében is hatalmas a differencia. A hazai rész 109,2, míg a vendégek 105,86-os átlagot hoznak. Ez alapján látható, hogy mint védekezésben, mint támadásban erősebb a Raptors. Az sem elhanyagolható tényező, hogy ideje lenne megtörni ezt a három mérkőzéses nyeretlenségi szériát. Lowry visszatért és nem mellesleg a Bulls ellen 10.27.-én huszonnégy ponttal nyert a csapat. Úgyhogy bizakodó vagyok és úgy érzem, hogy a mostani találkozón a megadott hendikep line rakható. Ez a line pedig -4,5 pont lenne.

Chicago Bulls – Toronto Raptors Fogadási határidő : 02:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Toronto Raptors -4,5 pont (Hendikep) 1,90 “C” kategória 2,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: