b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NBA : Chicago Bulls – Miami Heat – 11/23 02:00

Több tényező szól a Heat sikere mellett. (Fotó : Getty Images)

A második és harmadik mérkőzés esetében egy-egy NBA elemzés került a górcső alá. Rengeteget gondolkoztam azon, hogy mégis melyik mérkőzésekben lenne fantázia. Majd a megszokott módon hagyatkoztam a statisztikai adatokra, ill. arra a tényezőre, ami a fejemben kialakult képeket alkotta a találkozókról.


A Chicago – Miami összecsapáson több játékost is kénytelenek nélkülözni a felek és ennek köszönhetően inkább a Heat az akiknek a sikere felé billen az a bizonyos mérleg nyelve. Már reggel óta követem a szorzókat és láthatóan a hendikep line ezen a mérkőzésen mozdult a legtöbbet, hiszen a kezdeti 3,5-s line, már 5,5-s határon rakható, az-az tovább nőtt a vendégek sikerének az esélye. Vélhetően a többi fogadó is így gondolkodik, ahogy én, ráadásul látva a vendégek mutatóit, már-már a régi L. James által fémjelzett Heat korszakot elevenítik fel a szurkolók fejében. Őszintén szólva, ez a találkozó elvileg “kötelező” a vendégeknek, bár köztudott, hogy a Bulls otthonában nem épp a legegyszerűbb pontokkal távozni, bár az idei Chicago elég gyengén “muzsikál”. A csapat mutatója 5-10 tizenöt mérkőzést követően. A vendégek mutatója tizenhárom találkozó után 10-3-as mutatót alkot, ami azért tekintélyt parancsolónak mondható.

A statisztikai adatok alapján a vendégek kilenc pontos favoritnak számítanak.

Rengeteg tényező szól a Heat sikere mellett. (Fotó : Getty Images)

Összességében amit fontosnak tartok, hogy a vendégek védelme remekül teljesít. Ezt leginkább a statisztikai adatok támasztják alá, hiszen a Heat 103,6-os mutatóval rendelkezik. A hazaiak részéről már nem épp ilyen rózsás a helyzet, a védelem mutatója 109,8-as átlagot mutat. Ez alapján tehát hat pont látható már csak a csapatok védelmei között. Aztán ott van az  a bizonyos érték, hogy a vendégek 112,15-ös, míg a hazaiak 107,33-as átlaggal rendelkeznek a dobott pontok átlagát tekintve. Egyszóval több mutató alapján is a vendégek az erősebbek. Ezután pedig ott vannak a játékosok, ahol azért a hazai oldalon Zach LaVine, Lauri Markkanen duón kívül, talán még Wendell Carter Jr. az akit érdemes kiemelni, ám a többi játékos maximum öt-tíz pont között tud hozzátenni a mérkőzésekhez. A vendégek részéről ennél jóval jobb a helyzet, hiszen Jimmy Butler, Goran Dragic, Kendrick Nunn, Tyler Herro és Bam Adebayo is jobb mutatókkal rendelkezik, mint a hazaiak legtöbb játékosa. Ezért én a vendégek sikerére ajánlok fogadást és remélem, hogy a folyamatosan csökkenő szorzó ellenére továbbra is érték marad a Heat sikerében.

Chicago Bulls – Miami Heat Fogadási határidő : 02:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Miami Heat (Győztes) 1,55 “B” kategória 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: