b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NBA : Chicago Bulls – Los Angeles Lakers – 11/06 02:00

A harmadik egyben utolsó mérkőzésen egy NBA találkozóra ajánlok fogadást. 


A Bulls-Lakers találkozón nem igazán értem a szorzókat, hiszen a Lakers a várakozásoknak megfelelően teljesít és a Lebron James, Anthony Davis, Kyle Kuzma, Dwight Howard, Danny Green ötös hozza a mérkőzéseket napról-napra. Ugyan a vendégek keretéből továbbra is hiányzók Rondo és Cousins ám ez nem látszik meg a Los Angelesi csapat játékán. A Bulls keretében nincs hiányzó ám LaVine, Markkanen és Wendell Carter nem azt hozták eddig, amit várt tőlük a publikum.

A szimulációs adatok alapján 105-119-es mérkőzésre van kilátás, az-az 14 pontos favoritnak számít a Lakers.

Ma is győzelemre vezetheti a Lakerst James és Anthony Davis. (Fotó : USA Today)

A Chicago eddig 2-5-ös mutatóval rendelkezik és ezt a két győzelmet is a Memphis, ill. a Detroit ellen sikerült nekik elérni. Ami látható, hogy a védelem nincs a helyzet magaslatán, hiszen 110 pontos átlaggal rendelkeznek, ami igencsak magasnak mondható. A vendégek védelme viszont 99 pontos átlagot hozott eddig. Egy szó, mint száz a Lakers a Clippers elleni vereséget követően szárnyal és szinte minden egyes mérkőzésén 7 vagy több ponttal nyertek Lebronék. A Chicago védelem gyenge, kontra a támadásokban sincs nagy érték, hiszen három alkalommal is zártak már 100 pont alatt. Ezen adatok alapján pedig a -4,5 pontos hendikep könnyű szerrel “zöldülhet” a most megosztott találkozón. A szimulációs adatok alapján ez bőven belefér a különbségeket nézve, ám az egymás elleni eredményeket nézve is a Dallas, és a Spurs ellen is képes volt ezen határ fölött zárni a csapat.

Chicago Bulls – Los Angeles Lakers Fogadási határidő : 02:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Los Angeles Lakers -4,5 pont (Pontszám hendikep – További piacok) 1,62 “B” kategória 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: