b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NBA : CHI Bulls – MEM Grizzlies – 04/17 02:00

CHICAGO, ILLINOIS - FEBRUARY 06: Zach LaVine #8 of the Chicago Bulls reacts after scoring against the New Orleans Pelicans at United Center on February 06, 2019 in Chicago, Illinois. NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and or using this photograph, User is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement. (Photo by Quinn Harris/Getty Images)

A Chicago Bulls – Memphis Grizzlies mérkőzést két alapvető tényező miatt favorizálom. Az első az, hogy a Bulls legjobbja Z. LaVine a koronavírus protokoll miatt kihagyja a mai mérkőzést. A másik tényező pedig az, hogy a Bulls negyedik mérkőzése képtelen nyerni, míg a Memphis azért jobb formában van, ráadásul legutóbb Memphisben 11 ponttal nyert a Grizzlies.

Várható végeredmény
110116

Egyáltalán nem várok könnyű mérkőzést, de a Bulls hazai pályán 10-16-os ATS, míg a  Memphis idegenben 15-9-es ATS mutatóval rendelkezik, ami azért mindenképp mérvadó a hajnali mérkőzés előtt. Azt sem szabad elfelejteni, hogy a Memphis egy több mérkőzésből álló idegenbeli túrára indul és ha megnézzük az ellenfeleket, talán ez az a párosítás, ahol a legkönnyebb helyzetben van a Memphis.

Predikció : 
MEM Grizzlies-3.0 (Hendikep)
Odds: 1.76Tét: 2.5 egység

Fotó : espn.com

0
%d bloggers like this: