b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NBA : Charlotte Hornets – Milwaukee Bucks – 01/24 21:00

Várható ma is a Bucks sikere a kérdés csak az, hogy Lowry ma is kiszórja magából a pontokat, vagy elmarad a bravúr tőle. (Fotó : Getty Images)

Az NBA mérkőzések közül én ismét a Bucks találkozójával kalkulálnék. A mérkőzésen ismét egy kötelező győzelem előtt áll a csapat, még ha ez a kijelentés egy kissé “nagy képű” is.


A Bucks favorizálása már több elemzésben is megjelent és lényegében most a Hornets véleményem szerint asszisztálhat a vendégek nagyobb arányú sikeréhez. Több szempontot is átvizsgáltam és lényegében minden mutatóban jobb a Bucks, sőt olyannyira, hogy amíg a vendégek az átlagokban a legjobbak közé sorolhatóak, addig a Hornets legtöbbször a liga legrosszabbjai közé sorolható. Az is kiemelhető és kézen fogható információ, hogy a Hornets hetedik mérkőzése nyeretlen és sorra kikap a csapat a gyengébb ellenfelektől is. Ami szintén biztató lehet, hogy a Hornets játékosállománya nem épp a legerősebb és talán Devonte Graham és Terry Rozier alkothat valamit a pályán.

A statisztikai adatok alapján 16 pontos favorit a Bucks.

Várható ma is a Bucks sikere a kérdés csak az, hogy mennyi ponttal fognak nyerni a vendégek. (Fotó : Getty Images)

A Bucks csapatát nem előszőr favorizálom már 10-15 pontos hendikep határ közt és lényegében most is ez a fogadásom alapja. A statisztikai adatok beszédesek, de hogy kiemeljek párat. A lepattanókban a Bucks közel kétszer jobb mutatóval rendelkezik, de épp a védekezésben 107 ponton átlagolnak a vendégek, míg a hazaiak 111 ponton teszik ezt meg. De nem is itt van a legnagyobb különbség, hanem a dobott pontok átlagában. A hazaiak 103, míg a vendégek 119 ponton átlagolnak. Ez pedig jelentős adat. Ami szintén kiemelhető, hogy a Bucks őrült magabiztossággal halad a keleti konferencia első helyéért és amit eddig nyújtott a csapat, aligha van ellenük ellenszere a hazaiaknak. Egy szó, mint száz Giannis ma biztosan játszik, mellette pedig Middleton, Bledsoe, Lopez, DiVincezno négyes is felsorakozik. Amennyiben a Bucks azt hozza, amit az előző meccsein aligha fog a Hornets 10-12 ponton belül zárni. Ráadásul nem is olyan rég a két csapat találkozott egymással és akkor 41 ponttal nyert a Bucks. Úgyhogy most ismét a vendégeket favorizálom és remélem, hogy nem okoznak meglepetést.

Charlotte Hornets – Milwaukee Bucks Fogadási határidő : 20:45
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Milwaukee Bucks -13.5 pont (Hendikep)  1,90 “C” kategória 2.5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: