b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NBA : CHA Hornets – MIL Bucks – 01/31 02:00

Várható ma is a Bucks sikere a kérdés csak az, hogy Lowry ma is kiszórja magából a pontokat, vagy elmarad a bravúr tőle. (Fotó : Getty Images)

Rövid és tömör elemzés lesz a mostani, ugyanis két fáradtabb csapat fog egymással szembenézni, ráadásul mindkét együttes egy elég izgalmas mérkőzésen van túl. Ma hajnalban a Hornets az Indiana Pacers ellen játszott egy ki-ki mérkőzést, míg a vendégek a New Orleans Pelicans ellen futottak bele egy 257 pontos mérkőzésbe. 

Várható végeredmény
106114

A hazaiak kulcsjátékosai 38, 34, illetve 32 percet töltöttek pályán, míg a vendégeknél Giannis és Holiday 38 percet, míg Middleton 36 percet volt a pályán. Ezen játékosok pedig mindenképp fáradtak lesznek, ráadásul a csapatok idén védekezésben jóval jobb mutatót alkotnak, mint támadásokban. Mivel a fáradtság közrejátszhat érdemes megnézni a szezon során játszott back-to-back mérkőzéseket. A Hornets négy alkalommal lépett így pályára és rendre 231 pont alatt zárt, míg a vendégek három találkozóból kétszer undereztek a 231.5 pontos határon. Mivel a mérkőzésen 220 pont reális , így majdnem tíz ponttal a látott line alatt van a várható pontszám. Ezen adatok alapján pedig a hajnali kínálat legesélyesebb mérkőzése a mostani és véleményem szerint ilyen előfeltételek mellett nagy esély mutatkozik arra, hogy valóban egy under opcióval zárjanak a csapatok.

Predikció : 
231.5 alatt (Összesített pontok) 
Odds: 1.80Tét: 2.5 egység

Fotó : espn.com

0
%d bloggers like this: