b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NBA : Brooklyn Nets – Toronto Raptors – 02/13 01:30

TORONTO, ON - NOVEMBER 06: Toronto Raptors Head Coach Nick Nurse stands amongst his team, (L-R) Fred VanVleet #23, OG Anunoby #3, Pascal Siakam #43, Serge Ibaka #9 and Kyle Lowry #7 as a call is disputed during second half of their NBA game against the Sacramento Kings at Scotiabank Arena on November 6, 2019 in Toronto, Canada. NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and or using this photograph, User is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement. (Photo by Cole Burston/Getty Images)

A holnapi nap számomra igencsak biztató az NBA mérkőzéseket tekintve és őszintén szólva van négy olyan találkozó is amiben én bízom. Ennek megfelelően kellő figyelemmel ugyan, de bevállalom ezt a négy találkozót.


Az első esetben a Brooklyn – Toronto kettős mérkőzését favorizáltam. Ami egyértelmű, hogy a Raptors remek formában van mindazok ellenére, hogy a csapatból Gasol, Hernandez és Powell is hiányzik, ill. a mostani mérkőzést Ibaka is kihagyhatja. A csapatban P. Siakam, ill. Lowry kettős szórja a pontokat. A Brooklyn jó formába került, hiszen a legutóbbi tíz meccséből hat alkalommal nyerni tudtak, ám fontos megemlíteni, hogy nincs kimagasló eredménye a csapatnak.

A statisztikai adatok alapján hat pontos favorit a Toronto.

Mindenképp érték van a Toronto győzelmében, amit hiba lenne kihagyni. (Fotó : Cole Burston/Getty Images)

A találkozó szorzói mozgásban vannak és látható, hogy a fogadói piac a vendégek sikerét favorizálja, hiszen a szorzó folyamatosan esik reggel óta a Toronto sikerére. Ennek megfelelően mindenképp lehet érték a győzelmükben. Az átlagok alapján támadásokban a hazaiak 111, míg a vendégek 113 ponton, viszont védekezésben a hazaiak 111, a vendégek pedig 107 ponton átlagolnak. Ennek megfelelően mindkét mutató a Toronto felé billenti a párharc sorsát. Ugyan a nyers adatokból nem szabad kiindulni, de a két csapat nem is olyan rég találkozott egymással akkor nyerni tudott a Raptors, ill. ezt megelőzően is a szezonban három találkozóból mindhármat nyerték a vendégek. Ezért én nagy bizakodással várom a találkozót és úgy érzem, hogy akár még Ibaka nélkül is képesek lesznek nyerni Lowryék.

Brooklyn Nets – Toronto Raptors Fogadási határidő : 01:30
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Toronto Raptors (Győztes) 1,62 “B” kategória 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: