NBA : Brooklyn Nets – Toronto Raptors – 02/13 01:30

A holnapi nap számomra igencsak biztató az NBA mérkőzéseket tekintve és őszintén szólva van négy olyan találkozó is amiben én bízom. Ennek megfelelően kellő figyelemmel ugyan, de bevállalom ezt a négy találkozót.


Az első esetben a Brooklyn – Toronto kettős mérkőzését favorizáltam. Ami egyértelmű, hogy a Raptors remek formában van mindazok ellenére, hogy a csapatból Gasol, Hernandez és Powell is hiányzik, ill. a mostani mérkőzést Ibaka is kihagyhatja. A csapatban P. Siakam, ill. Lowry kettős szórja a pontokat. A Brooklyn jó formába került, hiszen a legutóbbi tíz meccséből hat alkalommal nyerni tudtak, ám fontos megemlíteni, hogy nincs kimagasló eredménye a csapatnak.

A statisztikai adatok alapján hat pontos favorit a Toronto.

Mindenképp érték van a Toronto győzelmében, amit hiba lenne kihagyni. (Fotó : Cole Burston/Getty Images)

A találkozó szorzói mozgásban vannak és látható, hogy a fogadói piac a vendégek sikerét favorizálja, hiszen a szorzó folyamatosan esik reggel óta a Toronto sikerére. Ennek megfelelően mindenképp lehet érték a győzelmükben. Az átlagok alapján támadásokban a hazaiak 111, míg a vendégek 113 ponton, viszont védekezésben a hazaiak 111, a vendégek pedig 107 ponton átlagolnak. Ennek megfelelően mindkét mutató a Toronto felé billenti a párharc sorsát. Ugyan a nyers adatokból nem szabad kiindulni, de a két csapat nem is olyan rég találkozott egymással akkor nyerni tudott a Raptors, ill. ezt megelőzően is a szezonban három találkozóból mindhármat nyerték a vendégek. Ezért én nagy bizakodással várom a találkozót és úgy érzem, hogy akár még Ibaka nélkül is képesek lesznek nyerni Lowryék.

Brooklyn Nets – Toronto Raptors Fogadási határidő : 01:30
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Toronto Raptors (Győztes) 1,62 “B” kategória 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588