b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NBA : Brooklyn Nets – Boston Celtics – 18:00

A TD Gardenben még egyszer kapott ki a Celtics, a mostani ellenfelét pedig pár nappal ezelőtt idegenben megverte. Összességében a Raptorsnál több a hiányzó, ráadásul a statisztikai adatok alapján is nyolc pontos favoritnak számít a Celtics. (Fotó : Getty Images)

A Brooklyn Nets – Boston Celtics mérkőzésen leginkább az előzetes hírekre alapoztam a döntésem. A hírek alapján a hazai oldalon öt kulcsjátékos is hiányozhat, ami pedig döntően befolyásolhatja ezt a mérkőzést.


A sérültek megjelenítése óta látható, hogy megindult lefelé a Boston Celtics szorzója és ténylegesen ez nem a véletlen műve. Az előző mérkőzéshez hasonlóan a hazaiak részéről K. Durant mellett, K. Irving, C. LeVert, W. Chandler, ill. D. Jordan is hiányozhat. Ezek a játékosok pedig döntően befolyásolhatták volna a mérkőzést. Ám így a hazaiak keretében S. Dinwiddie, J. Harris, T. Waller-Prince és J. Allen négyestől lehet várni valamit. Ami biztos, hogy a vendégek keretében K. Walker, J. Tatum, J. Brown és M. Smart is jóval jobb mutatókkal rendelkezik, mint a hazai keretben lévő legtöbb játékos. Ha már különbségek, akkor a pontátlagokat figyelembe véve a hazai oldalon a legeredményesebb a mostani keretből S. Dinwiddie, aki 17,3-as átlaggal és 29-es perc átlaggal rendelkezik. Rajta kívül viszont messze elmaradnak a társak és mindössze 13,8-13,0 körüli értékeket hoznak. A vendégek részéről viszont Kemba 21,3-as mutatójával kimagaslik, ill. rajta kívül Tatum és Brown is jobb mutatókkal rendelkezik.

A statisztikai adatok alapján három pontos favoritnak számít a Boston.

Statisztikai adatok alapján és a hiányzók miatt ismét várható, hogy nyerni tud a Boston. (Fotó : Getty Images)

A két együttes nem is olyan rég találkozott egymással és egy negyedet leszámítva végig uralta a meccset a Boston. Ugyan most fordított felállásban találkoznak a felek, ám engem nagyon meglepne, hogy a kulcsjátékosai nélkül felálló Nets maradandót tudna alkotni. Ugyan otthon jó a mérlege a csapatnak, hiszen 5-3-as mérlegük van, ám úgy érzem, hogy a Boston Kemba Walker irányításával ismét nyerni fog. Úgyhogy a vendégek sikerére ajánlok fogadást és bízom benne, hogy hasonló mérkőzést hoznak össze a felek, mint a legutóbbi mérkőzésükön.

Brooklyn Nets – Boston Celtics Fogadási határidő : 18:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Boston Celtics (A mérkőzés győztese) 1,60 “B” kategória 2,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: