b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NBA : BKN Nets – PHI 76ers – 01/08 01:30

PHILADELPHIA, PA - FEBRUARY 24: Joel Embiid #21 of the Philadelphia 76ers gestures after scoring a three-point basket for his career high 49th point during the second half of an NBA basketball game against of the Atlanta Hawks at Wells Fargo Center on February 24, 2020 in Philadelphia, Pennsylvania. The Sixers defeated the Hawks 129-112. (Photo by Rich Schultz/Getty Images)

A Nets – 76ers mérkőzésen nem fogok kivárni délutánig, hiszen követve a 76ers mérkőzését nem sérült le senki sem és vélhetően hajnalban mindenki játékra alkalmas állapotban tudja folytatni a játékot. A Nets esetében Durant továbbra is karanténban és rajta kívül Claxton és Dinwiddie duóra sem számíthatnak a hazaiak. Ugyan pihentebb lesz a Nets, de úgy vélem, hogy a Utah Jazz elleni kiütéses sikert követően el fognak fogyni az amúgy kiváló védekezéssel rendelkező 76ers ellen.

Várható végeredmény
113117

A 76ers védelmét már tegnap is kiemeltem és a mostani átlaguk nyolc fordulót követően 101.7-es értéket mutat, ami ténylegesen nagyon erős mutató. A Nets ezzel ellentétben majdnem tíz ponttal több pontot engedett átlagosan az ellenfeleknek, ám remekül egyensúlyozza a 119.5-es dobott pontátlag a védelem gyengébb teljesítményét. Igen ám, de K. Durant nélkül ez a pontátlag nagyot esik és a mai mérkőzésen négy pontos favoritnak számít a 76ers. Mivel az irodák elég hamar kidobták a szorzókat látható már most egy kisebb csökkenés a vendégek szorzóinál és ebből kiindulva nagy hiba lenne a késő délutáni órákig várni. A 76ers nagyon jól játszik és ma hajnalban is végig dominálni tudott a Washington Wizards ellen. Ha már Washington Wizards a Nets csapatát nem is olyan rég megverte a csapat, így egy kiváló viszonyítási alap lehet ez számunkra az erőviszonyok esetében. A Utah Jazz elleni mérkőzésen K. Irving és C. LeVert parádézott, ám úgy érzem, hogy hajnalban LeVert kevesebb esélyt fog kapni arra, hogy pontot szerezzen, illetve Irving tripláit is jóval hatékonyabban védekezheti le a 76ers, mint a pár nappal ezelőtti rivális. Egy szó, mint száz a 76ers, mint formailag, mint keretileg jelenleg erősebb és ugyan a vendégek fáradtabbak lehetnek, viszont a Nets egy napos pihenők után rendre felemás teljesítményt hoz a pályára, de idén három ilyen meccsből kettőt is bukott a csapat.

Predikció : 
PHI 76ers (Győztes)
Odds: 1.74Tét: 2.5 egység

Fotó : espn.com

0
%d bloggers like this: