b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NBA : Boston Celtics – Toronto Raptors – 12/29 01:00

A TD Gardenben még egyszer kapott ki a Celtics, a mostani ellenfelét pedig pár nappal ezelőtt idegenben megverte. Összességében a Raptorsnál több a hiányzó, ráadásul a statisztikai adatok alapján is nyolc pontos favoritnak számít a Celtics. (Fotó : Getty Images)

Az NBA hajnali mérkőzéseiből két mérkőzést fogok kielemezni. Elsőként a Boston Celtics – Toronto Raptors találkozóval kezdeném


A mérkőzésen leginkább a pár nappal ezelőtti mérkőzésre, ill. a Raptors hiányzóira, padjára alapoznék. Pár nappal ezelőtt ugyanis fordított felállásban tizenhat ponttal tudott nyerni a Boston, ami nem kis teljesítmény volt a mostani házigazdától és kijött a mérkőzésen az, amire számítani lehetett, hogy a mostani Raptors a hiányzói, ill. a sérülésből visszatérői miatt még gyenge. Ugyan K. Lowry ma már biztosan szerephez jut, ám ő még csak most épült fel a sérüléséből és látható volt, hogy közel harmincnyolc percnyi játékkal sem talált magára és mindössze tizennégy pontot dobott. A Raptors keretében így leginkább VanVleetra kell figyelnie a Boston védelemnek. A hiányzók esetében a vendégek csapatából alapemberek hiányoznak, így Gasol, Powell, Siakam, Thomas és Hernandez is kihagyja a mostani mérkőzést. Ennek megfelelően nem lehet megfelelően forgatni majd a keretet és a pad elég rövidnek tűnhet a vendégeknek. Így könnyen lehet, hogy megismétlődik mindaz, mint pár nappal ezelőtt, hogy Nick Nurse egyszerűen nem fogja tudni tartani a lépést a rivális rotációjával.

Statisztikai adatok alapján nyolc pontos favoritnak számít a Boston.

A TD Gardenben még egyszer kapott ki a Celtics, a mostani ellenfelét pedig pár nappal ezelőtt idegenben megverte. Összességében a Raptorsnál több a hiányzó, ráadásul a statisztikai adatok alapján is nyolc pontos favoritnak számít a Celtics. (Fotó : Getty Images)

A Boston Celtics mellett rengeteg minden szól. A TD Gardenben az együttes idén remekül teljesít és 13-1 a mérlegük, ami igencsak kiemelkedőnek mondható a keleti konferenciában. Ami szintén érdekes tényező, hogy a remek teljesítménynek köszönhetően a második helyen állnak. Amióta a Toronto keretéből kiestek az alapemberek, azóta már a második vereségét szenvedi el a csapat, ráadásul idegenben ugyan pozitív az együttes mérlege, mégis 8-6 a kialakított mutatójuk. Ami szintén biztos tényező, hogy a hazaiak keretében Kemba Walker biztosan játszik, rajta kívül pedig J. Tatum, J. Brown, G. Hayward és M. Smart is játszhat, aki sérüléséből tér vissza. Összességében az átlagok is beszédesek. K. Walker a mezőny legjobbja jelenleg, neki átlagosan 21,1 dobott pontja van. Rajta kívül J. Tatum és J. Brown is 18-19 pont körüli átlaggal rendelkezik, ill. Hayward is 15,8 ponton átlagol. A vendégek keretében viszont VanVleet rendelkezik a legjobb átlaggal, neki 15,9 pont a dobott pontja általában, viszont Lowry 15,3, Ibaka 14,9, ill. Boucher 13,1 pontos átlaggal rendelkezik. Az-az a kiemelt játékosok alapján is a Boston keretében jóval hatékonyabb teljesítménnyel rendelkező dobók szerepelnek. Egy szó, mint száz a statisztikai adatok beszédesek, ráadásul védekezésben, ill. támadásokban is jobb mutatókkal rendelkezik a Boston. Alapra nyolc pontot várnak a két csapat között, ám én lentebb engedtem ezt a határt és én megelégszem a négy pontos különbséggel. Úgyhogy a fogadásom alapja a Boston Celtics győzelme -3,5 pontos hendikep határon.

Boston Celtics – Toronto Raptors Fogadási határidő : 01:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Boston Celtics -3,5 pont (Hendikep) 1,60 “B” kategória 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: