b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NBA : Boston Celtics – Denver Nuggets – 12/07 02:00

A TD Gardenben még egyszer kapott ki a Celtics, a mostani ellenfelét pedig pár nappal ezelőtt idegenben megverte. Összességében a Raptorsnál több a hiányzó, ráadásul a statisztikai adatok alapján is nyolc pontos favoritnak számít a Celtics. (Fotó : Getty Images)

Az NBA hajnali mérkőzéseiből két találkozót is kielemeztem és mindkét esetben hasonló opciókkal készültem. Természetesen a részletes érvelésem most sem marad el..


A mostani mérkőzés a védelmekről szólhat, ennek ellenére pontosan az ellenkezőjére számítok. A pályán a Boston, ill. a Denver és mindkét csapat a saját konferenciáját a második helyen abszolválja. A hazaiak mérlege 15-5, míg a vendégek mutatói 14-5-t mutatnak. Ami szintén remek tényező, hogy mindkét csapatban a legjobb játékosok szerephez juthatnak. A hazai részről K. Walker, J. Tatum, J. Brown-ra számíthatnak, ill. az injury report alapján M. Smart is részt vehet a mérkőzésen. A vendégek részéről pedig J. Murray, N. Jokic, W. Barton, P. Millsap és G. Harris is a keretben szerepel.

A statisztikai adatok alapján 105-102-es eredményre van kilátás.

Ma is nyerhet a Celtics, ám mindenképp figyelniük kell a támadások eredményességére. (Fotó : USA Todays)

A szimpla statisztikai adatok alapján mindkét védelem erősnek mondható. A hazaiak 103,9, míg a vendégek 101,42-es átlagokat hoztak idáig a védekezést tekintve, ám a támadásokban 110,8, ill. 107,31-es átlagot hoztak. Egyszóval minden egyes adat alapján mindkét fél száz pont felett zárhat. Márpedig a mostani opening line 202,5-ön áll. Ami szerintem alacsony, főleg úgy, hogy akár esélyes lehet ebben a párharcban a döntetlen is, ami a hosszabbításhoz vezethet és köztudott, hogy beleszámítanak a pontok is. Úgyhogy én mindenképp bizakodó vagyok, abban is reménykedem, hogy mindkét fél egy jobb napot fog ki. Ugyan a Denver ma hajnalban még a Knicks ellen lépett pályára és viszonylag magas ponton (129) zárt, ennek ellenére én bízom benne, hogy 100-110 pont között tudnak ma is zárni. A fogadásom alapja tehát egy over opció lenne, amit én a 199,5 pontos határra ajánlok. Erre a kimenetelre 1,62-es szorzón lehet fogadást kötni, amiben szerintem mindenképp van érték. A Boston hazai pályán rendre overezett ezen a 199,5-ös határon, pedig találkozott pár “top-ranked” védelemmel a csapat. Ennek ellenére én limitálom a tétemet és mindössze 2,5 egységes tétet ajánlok, ami egyedül annak a bizonyos Nuggets védelemnek köszönhető.

Boston Celtics – Denver Nuggets Fogadási határidő : 02:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Több, mint 199,5 pont (Játék összesített) 1,62 “B” kategória 2,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: