b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NBA : BOS Celtics – TOR Raptors – 09/10 00:30

A TD Gardenben még egyszer kapott ki a Celtics, a mostani ellenfelét pedig pár nappal ezelőtt idegenben megverte. Összességében a Raptorsnál több a hiányzó, ráadásul a statisztikai adatok alapján is nyolc pontos favoritnak számít a Celtics. (Fotó : Getty Images)

Amennyiben rendelkezik aktív előfizetéssel kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez! 

Mit várunk a mérkőzésen?

⏰ Fogadási határidő : 00:30

Az ötödik mérkőzést követően nagy kérdés, hogy a Toronto mire fog menni a támadásokban. Annyi egyértelműen látható, hogy egyik csapat sem változtatott a stratégiáján és végig a védekezésre koncentráltan játszották le mind az öt mérkőzést. Ennek ismeretében többször alakult ki a closing line alatti eredmény és a csapatok legmagasabb pontszámú mérkőzése 206 pontosra sikeredett. Annyi biztos, hogy ma a Boston hozhatja ugyanazt amit eddig láthattunk tőlük. Végig kimért és 18-22 másodperces támadások, koncentrált védekezés. Ha ezt hozza a Celtics, akkor szinte garantált az, hogy ma sem szaladnak meg a csapatok a pontokkal. Legutóbb 89 ponton tartotta a Torontot a Boston, de a legtöbb esetben épphogy 100 pont körül zárt a csapat. A Boston sikerében mindenképp lenne ma is érték, ám ismerve azt, hogy a Raptors védelem is képes egy-egy meccs erejéig összeszedett teljesítményt nyújtani, nagy hiba lenne favorizálni 1.64-es szorzóért a Celtics csapatát. Úgyhogy a fogadásunk alapja a 211.0 pont alatti opcióra esett, amit itt a rájátszásban egyszer sem “ugrottak” meg a csapatok.

📊 Ajánlott predikció: 
211.0 alatt (Játék összesített)

odds: 
1.80  Ajánlott tét: 2.5 egység

(Kiemelt kép : Getty Images )

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: