b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NBA : BOS Celtics – MIA Heat – 09/26 02:30

A TD Gardenben még egyszer kapott ki a Celtics, a mostani ellenfelét pedig pár nappal ezelőtt idegenben megverte. Összességében a Raptorsnál több a hiányzó, ráadásul a statisztikai adatok alapján is nyolc pontos favoritnak számít a Celtics. (Fotó : Getty Images)

Amennyiben rendelkezik aktív előfizetéssel kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez! 

Mit várunk a mérkőzésen?

⏰ Fogadási határidő : 02:30

Nos a Boston az utolsó utáni lehetőségbe kapaszkodhat, ugyanis ha vereséget szenvednek akkor véget ér számukra a rájátszás. Őszintén szólva ezt a kijelentést az első találkozónál nem mertük volna leírni, ugyanis mindenki a Boston sikerére számított és ez ma is így van a fogadók és vele együtt az irodák is a Bostont tartják favoritnak. Azt viszont nem szabad elfelejteni, hogy ami a Boston erőssége (védekezés), azt a Miami Heat ellen nem tudja érvényesíteni a csapat és rendre elveszítik a játékosok az egymás elleni párharcokat, a lepattanózást rosszul oldja meg a Celtics és ez vezetett ehhez a kapitális hibához. Persze ma is rátehetnénk 2,5 egységet a -2.5 pontos opcióra és őszintén szólva így első gondolatra ez a tipp “kötelezőként” kellene, hogy “zöldüljön”, ám a Heat játszik most nyomás nélkül és ez akár kapóra is jöhet számukra. Az biztos, hogy a liga egyik legjobb védelme ellen (MIL Bucks) képesek voltak rendre 105 pont felett zárni és mindössze egy alkalom volt, hogy 103 pontot dobott a csapat, akkor is 9 ponttal nyertek. A Boston elleni meccseken minden alkalommal legalább megdobta a Heat a 105 pontot és ennek ismeretében, mi ismét egy csapat opciót favorizálnánk. A Heat keretében mindenki játékra alkalmas állapotban, ráadásul ahogy említettük is, ma nincs semmiféle nyomás a csapaton. Egy szó, mint száz drukkolunk a Celticsnek, ám a fogadásunkban inkább az underdog csapatban bízunk, akik ha azt hozzák, mint az előző négy meccsen, akkor magabiztos győzelmet arathatunk.

📊 Ajánlott predikció: 
104.5 felett (MIA Heat pontszám)

odds: 
1.80 Ajánlott tét: 2.5 egység
Fotó : Getty Images

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: