b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NBA : Atlanta Hawks – Cleveland Cavaliers – 01/03 01:30

CHICAGO, IL - JANUARY 23: Trae Young #11 of the Atlanta Hawks smiles against the Chicago Bulls on January 23, 2019 at the United Center in Chicago, Illinois. NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and or using this photograph, user is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement. Mandatory Copyright Notice: Copyright 2019 NBAE (Photo by Gary Dineen/NBAE via Getty Images)

A State Farm Arenában az Atlanta Hawks a Cleveland Cavaliers csapatát fogadja. A Hawks remekül indította a szezont és öt mérkőzést követően 4-1-es mérlegük van. A Cavaliers sem kezdett gyengén, ám az utóbbi két mérkőzésen semmi sem akart összejönni nekik és a remek FG% romlani kezdett. Persze ez benne van, főleg itt a szezon elején, ám mindenképp egy figyelmeztetésnek kell venni a vendégeknek, hogy támadásokban jóval hatékonyabb mutatót kell kialakítani. Ehhez pedig most remek partner lehet a Hawks védelem, hiszen a hazaiak leginkább a támadásokra helyezik a fő hangsúlyt és az átlagos 13.9 másodperces támadásokkal egy nagyon pörgős játékot hoznak mérkőzésről mérkőzésre. Persze a támadásoknak megvan a maga hátulütője is, hiszen a csapat rendkívül sok pontot kap és ebből kifolyólag döntő többségben egy adok-kapok mérkőzés látható a Hawks meccsein.

Várható végeredmény
124115

A várható pontszámadatok alapján 239-240 pont várható a mérkőzésen és látva az U/O line-t ez mindenképp értéket jelent. Mivel a Hawks idén támadásokban 125.8-as átlagot hoz, míg védekezésben 115.4-es átlaga van a csapatnak, így mindenképp benne van most is az adok-kapok. Látva a Cleveland mutatóit pedig tovább erősödik a “tippünk”, hiszen a vendégek is az idén lejátszott mérkőzéseik során 110.4-es átlagot hoztak támadásokban. Egy szó, mint száz a Hawks ma mindenképp favorit, ám a Cleveland most jóval pihentebb lesz, mert december 31.-én léptek utoljára pályára. A Hawks ma hajnalban 114-96-ra verte a Brooklyn Nets csapatát és a szó szoros értelmében nagyon egyben van most a csapat. Összességében nézve a most favorizált line a 231.5-es határ lenne, ezt a Hawks a lejátszott mérkőzésein három alkalommal is hozta. A csapatok egymás elleni eredményei alapján pedig ez a line szinte mindig “zöldül”. Remélem, hogy most is így lesz, a Cavaliers kifog egy jobb napot ismét és a Hawks is parádézni fog támadásokban!

Predikció : 
231.5 felett (Összesített pontszám)
Odds: 1.80Tét: 2.5 egység

Fotó : espn.com

0
%d bloggers like this: