b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NBA – All Stars : Team Giannis – Team Lebron – 02/17 02:00

Ugyan nem szeretek gálamérkőzésekre fogadni, ám a mostanit aligha lehet kihagyni.


A mérkőzéssel kapcsolatosan nem fogok sok tényezőt leírni, hiszen több szempontból is egy tét nélküli, pontokban és látványban gazdag mérkőzést láthatunk. Ami biztos, hogy a mostani mérkőzésen lesz több változtatás is, ami Kobe Bryant halála miatt. Ami a változásokat illeti az első három negyedben rendre 0-0-ás eredményről fog indulni a negyed és aki nyer, az kap egy 100.000 dollárt érő vouchert, amit jótékonysági célra használhat fel. Mindezen kívül a negyedik negyednél kiírják az addigi állást és a vezető csapat eredményéhez hozzá adnak 24 pontot (Bryant mezszáma). Az így kapott pontszám lesz a mérvadó és az a csapat fogja megnyerni a mérkőzést, aki hamarabb eléri ezt a pontszámot. Ami egyértelmű, hogy ez az U/O piacnak nem tesz jót, hiszen az utolsó negyedben 24 pontot dobhat úgymond a vezető együttes és vélhetően nem lesz egy 60-70 pontos utolsó negyed. Az előző évben egyébként 342 ponton zártak a felek és az utolsó negyedben 79 pontot dobtak a felek. Ez most jelentősen leredukálódhat, ám a 304.0 pontos határ még így is reális lehet.

Az előző évben Lebronék 14 ponttal nyertek.

Lebron és Giannis csapata. (Fotó : USA Today)
Bet365-n az alábbi módon rakható az MVP! (Fotó : Bet365)

Látva a két keretet engem nagyon meglepne, ha itt az amúgy rengeteg újoncot számláló Team Giannis nyerne. Lebron a biztosra ment és Davis, Harden, K. Leonard, Ben Simmons, Chris Paul, Lillard, Westbrook hetes elég ütősnek minősül és még rajtuk kívül is vannak igencsak jól csengő nevek. Giannis keretében pedig rengeteg az új játékos, de épp Embiid, Siakam, Kemba Walker, Adebayo, Butler, Ingram, Lowry, Middleton sor sem egy hétköznapi összeállítás. Ami szintén befolyásolhatja a meccset, akármilyen hülyén is hangzik, hogy a gálameccsből Kobe miatt szerintem Lebronék kezébe vándorol a győzelem, sőt ha megfelelő számmal szórja a pontokat, asszisztokat és a lepattanókat is remekül gyűjti akkor MVP címre is esélyes lehet. A fogadásom alapja tehát három tényezőre bontódna le hasonlóképp, mint a Super Bowl estéjén. Én Lebronék győzelmét támogatom meg egy -6.0 hendikepen, amit 5 egységgel ajánlok, ill. az MVP címre ajánlok három játékost is, akik ha behúzzák a címet, akkor nagyot szakíthatunk. Ha minden az elképzelésem szerint alakul, akkor Lebron sikerével, ill. a hendikep opcióval szép kis profitra tehetünk szert! Amennyiben Giannisék nyernek kétlem, hogy Giannisnál lenne jobb mutatóval rendelkező játékos, így egy esetleges meglepetés esetén Giannis javíthatja az ajánlásokat.

Team Giannis – Team Lebron Fogadási határidő : 20:45
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Team Lebron -6.0 pont (Hendikep) 1,90 “B” kategória 5 egység
Lebron James (MVP) 6,00 “C” kategória 2,5 egység
Giannis Antetokounmpo (MVP) 5,00 “C” kategória 1,5 egység
Anthony Davis (MVP) 7,00 “C” kategória 1 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: