b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NB1 : Zalaegerszeg – Mezőkövesd – 17:00

A mai nap folyamán több elemzés is megosztásra kerül és elsőként egy magyar bajnoki kerül kiemelésre a kínálatból, hiszen a külföldi fogadóirodák rendkívül elmérik magukat a Mezőkövesddel szemben.


Legutóbb a vendégekre a Ferencvárosi TC ellen fogadtunk és akkor is sikerült profitot kialakítanunk hála nekik, hiszen borzasztó masszív a vendégek védelme és ennek köszönhetően vannak ott az élmezőnyben a mostani kiírásban. A ZTE, mint újonc eddig igencsak üde színfoltja az első osztálynak, hiszen 17 gólt szereztek már, amivel a leghatékonyabb csapatok közé tartoznak, viszont a védelmük szinte minden egyes mérkőzésen gólt/gólokat kap.

A ZTE 2-4-5, míg a Mezőkövesd 7-2-2-es mutatóval rendelkezik.

Eddig remekel a Mezőkövesd és joggal ünnepelhetnek fordulóról-fordulóra. (Fotó : http://www.mezokovesdzsory.hu)

Ami látható a szezonbeli adatokból, hogy a Zalaegerszeg eddig 2 győzelmet ért el 11 fordulót követően. Ezt a két győzelmet is két formán kívül játszó csapat ellen sikerült nekik abszolválni, hiszen a Paks, ill. Kaposvár kettős ellen sikerült nekik a három pont begyűjtése. Az előző fordulóban hatalmas meglepetésre 3-3-as döntetlent értek el a Fehérvár ellen, ám a Fehérvár egy kisebb formai hanyatláson megy át a kiváló kezdést követően és ez annyira nem is volt meglepetés. A mostani ZTE győzelem viszont hatalmas meglepetésnek számítana, hiszen a vendégek védelme ténylegesen a FTC védelmével vetekszik, ráadásul az előző fordulóban elért 1-1-es döntetlent követően egyértelműen favoritnak számít nálam a vendég csapat. Mivel a külföldi fogadóirodák magas szorzót kínálnak a vendég sikerre, ezért órási esély lakozik a kétesélyes fogadási opcióban. Ezért a döntetlen, vagy Mezőkövesd opciót ajánlom fogadásként, amely a kezdeti 1,83-as szorzóról már csak 1,53-as oddsért rakható. Úgyhogy érdemes mihamarabb megfogadni az ajánlott lehetőséget, mielőtt még az a kritikus 1,50-es határ alá esne.

Zalaegerszeg – Mezőkövesd Fogadási határidő : 17:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Döntetlen, vagy Mezőkövesd (Kétesély) 1,53 “B” kategória 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: