b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NB1 : MOL Fehérvár FC – Kisvárda – 19:30

A második “prémium” elemzés esetében egy magyar bajnokira ajánlok fogadást. Lényegében nem sűrűn teszek ilyet, de kihasználva az online fogadóirodák szorzóit, illetve opciót szerintem egy remek kimenetelre tudunk fogadást kötni!


I MOL Fehérvár FC – Kisvárda I

 

A két együttes nem ismeretlen egymásnak és lényegében mindkét fél remekül indította a szezont. A hazaiak eddig mindegyik mérkőzésüket megnyerték és ezzel hibátlan a mérlegük, míg a vendégek egy vereséget leszámítva három alkalommal nyerni tudtak. A mostani ajánlásom kiindulóalapja, hogy a Fehérvár otthon játszik, jó formában vannak 4 forduló alatt 13 gólt termeltek és ennek köszönhetően elmondható, hogy igencsak elemében van a csapat.

A Fehérvár minden egyes mérkőzésén legalább 2 gólt szerzett, de a hazai mérkőzéseiken, 4-2, ill. 5-1-s eredményekkel zárták a találkozókat.

Hazai pályán “kötelező” lenne a győzelem a Fehérvárnak, ám a góljaikban én nagyobb értéket véltem felfedezni. (Fotó : NSO)

A Kisvárda védelme nem a legjobb ám a támadószekció igencsak egyben van. Ami azt illeti a vendégektől leginkább Grozavra kell figyelni, míg a Fehérvári alakulatban Futács, illetve Hodzic az aki termeli a gólokat. Egy szó, mint száz a Fehérvár a Kisvárda ellen rendere képes volt az előző évben is több gólt szerezni, ráadásul most ténylegesen a hazai kupasorozatokra kell koncentrálnia a csapatnak. Úgyhogy én bizakodó vagyok, hazai pályán eddig 2 meccs alatt 9 gólt szereztek, és szerintem most is képesek lesznek 2 gólt szerezni. A 2018/2019-s szezonban 4-0, illetve 2-1-el zárt a Fehérvár úgyhogy mindenképp bizakodó vagyok a találkozóval kapcsolatban.

MOL Fehérvár FC – Kisvárda (19:30)

Tipp: Több, mint 1,5 gól (MOL Fehérvár FC gólszám) odds:1,57 “B” kategória Tét : 3 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: