NB1 : Körmend – Pécsi VSK

2019-06-12 0 By betandwintipps

A mai elemzés esetében igencsak bizakodó vagyok és ennek fényében közös publikálásként osztom meg a kosárlabdamérkőzést. Ez annyit tesz, hogy ma a “prémium” és a “gold” előfizetők is egyazon elemzéshez férnek hozzá.


I Körmend – Pécsi VSK I

 

Ami biztos, hogy nem fogok regényt írni a mérkőzésről, hiszen felesleges lenne. Ma egyértelmű favorit a Körmend, akik az 1. helyen végeztek az alapszakaszban, majd most a 4. helyen bejutó Pécsi VSK ellen megszenvedve küzdenek a fináléért. A döntő egyik finalistája már adott, hiszen a Szombathely, ahogy várni is lehetett bejutott. Igaz a Szolonoki Olajt úgy hagyták maguk mögött, mintha egy 6.-7. helyezett csapattal játszottak volna, de mindenképp figyelmeztetés lehet a Körmendieknek. Tehát ma bőven reális a sikere a hazaiaknak, ám a pécsiek nagyon elkapták a fonalat és 2-0-s hátrányból képesek voltak felállni és a döntőért folyik az 5. mérkőzés.

A statisztikai adatok alapján a két csapat közt 5 pontos különbség várható és a szimulációs rendszerünk 83-78-s eredmény realizált. Ami bőven esélyes kimenetel lehet a mai mérkőzéssel kapcsolatban.

Izgalmas mérkőzésre van kilátás, ahol lényegében a felek már kiismerhették egymás előnyeit és hátrányait. Szoros találkozóra számítok és remélem, hogy nem lesz nagy különbség a csapatok közt. (Fotó : nyugat.hu)

Mivel egy sorsdöntő mérkőzésről beszélünk, ezért véleményem szerint mindkét csapat koncentrálni fog a védekezésre, illetve a minél pontosabb befejezésekre. A pécsi csapat minden egyes mérkőzésen mindig képes volt egy negyedben nagyobb arányú előnyre szert tenni, amivel csökkenteni tudta hátrányát, avagy növelni előnyét. Egy szó, mint száz véleményem szerint a fogadóirodák “elszabták” a mai szorzókat. A pécsi csapat a vereségei esetében elsőként 13, majd 6 ponttal maradt alul a Körmenddel szemben. Az utolsó két mérkőzés továbbra is beszédes, úgyhogy én bizakodó vagyok és véleményem szerint nem lesz 9 pontos különbség ma a felek között. A Körmend hazai pályán erősnek mondható, viszont nehezen tudok attól a tényezőtől elvonatkoztatni, hogy itt egy sorsdöntő összecsapásról beszélünk, ahol bármi megtörténhet.

Körmend – Pécsi VSK (18:00)
Tipp: Pécsi VSK +8,5 pont (Pontszám hendikep) odds: 1,83 (Prémium előfizetők) “C” kategória Tét : 2 egység
Tipp: Pécsi VSK +8,5 pont (Pontszám hendikep) odds: 1,83 (GOLD előfizetők) “C” kategória Tét : 2,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588