b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NB1 : Honvéd FC – MOL Fehérvár FC – 17:00

A második nyilvános elemzés esetében is egy prémium tartalom kerül megosztásra. A mostani mérkőzésen egy magyar bajnoki kerül kielemzésre, méghozzá a Honvéd FC – MOL Fehérvár FC találkozóján.


I Honvéd FC – MOL Fehérvár FC I

 

A Fehérvár az EL búcsú után remekül összeszedte magát az idényre és eddig egyedüli hibátlanként vezetik a bajnokságot. A lejátszott öt forduló alatt a vendégek 16 gólt szereztek és mindössze 3 alkalommal zörrent mag a hálójuk. A mostani házigazda Honvéd nincs a legjobb formában, ráadásul a hazaiak védelme eddig a legrosszabb teljesítménnyel rendelkezik. A hazai együttes 8-13-s gólkülönbséggel rendelkezik és a bajnokságban eddig 1 győzelmet és 4 vereséget ért el. A Fehérvár előző mérkőzésére már ajánlottam fogadást, ahol 3 gólt szereztek és az ajánlás a csapat gólszámban, méghozzá a 1,5 gól fölötti opcióban rejlett, ezáltal nyertünk is. Ez az opció szerintem most is esélyes lehet, főleg úgy, hogy a Honvéd védelme eddig 2,6 gól/mérkőzés átlaggal rendelkezik.

A Fehérvár eddig minden egyes mérkőzésén legalább 2 gólt szerzett és ennek megfelelően a várható gólszámadatok alapján a Honvéd 1,32, míg a Fehérvár 2,51-s mutatóval rendelkezik.

Idegenben is “kötelező” lenne a győzelem a Fehérvárnak, ám a góljaikban én nagyobb értéket véltem felfedezni, hiszen a hazaiak védelme 5 forduló alatt eddig a legtöbb gólt (13) hozta össze. (Fotó : Getty Images)

A Honvéd tehát nincs jó formában, ellentétben a listavezetővel. Ami szintén érdekes adat lehet, hogy a Fehérvár ellen nagyon rég szerzett pontot a Honvéd, ez legutóbb 2017-ben történt meg, de lényegében ezen adatokból felesleges kiindulni, hiszen azóta rengeteg helyen változtak a csapatok. Egy szó, mint száz a hazai oldalon egy gyengébb kvalitású védelem találkozik a Futács, Hodzic duó által fémjelzett Fehárvárral. A múlthéten zöldült a 1,5 gól fölött opció és szerintem ez most is esélyes lehet. A gólszámadatok alapján várható ismét a 2 gól a vendégektől, ráadásul a hazaiak statisztikája alapján is bőven esélyes ez az opció, amelyre 2,20-s szorzóért cserébe “kötelező” alacsony téttel fogadást kötni.

Honvéd FC – MOL Fehérvár FC (17:00)

Tipp: Több, mint 1,5 gól (MOL Fehérvár FC gólszám) odds:2,20 “C” kategória Tét : 2 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: