b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NB1 : Ferencvárosi TC – Debreceni VSC

Zsótér góljától a nemzetközi sajtó is hangos volt. A két csapat a szezon során mindkét alkalommal gólokkal tarkított mérkőzést hozott össze, vajon ma is összejön? (Fotó : Balogh András)

A mai napunkat egy magyar bajnokival kezdeném. Igazából ez meglepetés tőlem, viszont ismerve a két csapat keretét, a jelenlegi tétet és azt, hogy most játssza a szezon során az utolsó bajnokiját hazai pályán, a már bajnok Ferencváros számomra igencsak biztató.


I FTC – DVSC I

 

A mérkőzés előtt leszögezem, hogy ugyanúgy tartom az oddsnak megfelelő tétet. Tehát 1,60-1,80 szorzók között “B” kategóriába kerülnek megosztásra az elemzések. A találkozó pikantériája, hogy a Lokinak minden egyes pontra szüksége van, ha szeretne az EL-ben indulni. Jelenleg 3. helyen állnak, viszont az Újpest ugyanannyi ponttal rendelkezik, mint a hajdúsági csapat. Izgalmas véghajrának ígérkezik tehát a 3. helyért folyó párharc.

A statisztikai adatok alapján a Fradi 2,32, míg a Loki 1,27-s mutatóval rendelkezik hazai/idegenbeli szereplései során a gólszerzést tekintve. 

Zsóri góljától a nemzetközi sajtó is hangos volt. A két csapat a szezon során mindkét alkalommal gólokkal tarkított mérkőzést hozott össze, vajon ma is összejön? (Fotó : Balogh András)

Ami számomra biztató adat, hogy a Loki idegenben rendre képes gólt lőni, ráadásul a mai ellenfelével szemben már két alkalommal találkoztak a szezon során és mindkét alkalommal kialakult a gólváltás, mint opció. Legutóbb hazai pályán 2-1, de a 10. fordulóban 2-2-s döntetlent értek el a Ferencváros otthonában. Ami szintén jó hír lehet, hogy szinte a teljes kezdő adott a Herczeg András irányította DVSC csapatának. Nincsenek kulcsfontosságú hiányzók és ugyanezt tudom elmondani a Fradiról is. Egy szó, mint száz a FTC hazai pályán mindig is esélyes lesz magyar viszonylatban és nem hinném, hogy ezt a mérkőzést elengednék főleg úgy, hogy 13-3-0-s mutatóval rendelkeznek, tehát veretlenek. A Lokinak minden egyes pontra szüksége van, ennek tudatában nekik még inkább kezdeményezni kell a támadófutballt. Mindkét oldalon gólerős támadók találhatóak meg a keretekben. Úgyhogy én kalkulálok a gólokkal és főleg úgy teszem ezt meg, hogy az FTC utóbbi 4 mérkőzésén rendre gólváltásokat hozott össze a mérkőzésein, míg a Loki szinte minden egyes mérkőzésen gólt szerzett a 2019-s évben a bajnokságban.

Ferencvárosi TC – Debreceni VSC (19:30) 
Tipp: Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,61 “B” kategória Tét : 3 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: