b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NB1 : Debreceni VSC – Paks

Zsótér góljától a nemzetközi sajtó is hangos volt. A két csapat a szezon során mindkét alkalommal gólokkal tarkított mérkőzést hozott össze, vajon ma is összejön? (Fotó : Balogh András)

Az NB1 utolsó fordulójában maradtak bőven kérdések és az egyik ilyen lezáratlan kérdés, hogy a DVSC kiharcolja-e hazai pályán a 3. helyet és az ezzel járó továbbjutást, avagy botlik és az Újpest kezébe helyezi sorsát.


I Debreceni VSC – Paks I

 

A találkozón számomra nincs kérdés, utolsó hazai meccset játssza a Loki, ahol csak a győzelem az elfogadható. Ha nyernek irány az EL, ha kikapnak, akkor az Újpest és a Honvéd is joggal pályázhat a helyükre. Ami biztos, hogy a mai ellenfelük kiharcolta a bennmaradást és ennek fényében, talán ma már nem a legjobb formájukat fogják nyújtani.

Mivel ismerek nem egy loki ultrát, a mai mérkőzésre komoly hangulatot és nem mellesleg telt házat szeretnének kialakítani a játékosok biztatása miatt. Ez kellően befolyásolhatja a mérkőzést, hiszen tudhatjuk, hogy volt már erre nem egy példa, hogy a szurkolótábor lelkesedése áthatott a játékosokra is. 

Zsóri góljától a nemzetközi sajtó is hangos volt. A két csapat a szezon során mindkét alkalommal gólokkal tarkított mérkőzést hozott össze, vajon ma is összejön? (Fotó : Balogh András)

Egyébként a Loki hazai pályán jól teljesít és 10-4-2-s mutatót hoztak össze a szezon során, míg a Paks idegenben azért botladozott és 2 győzelmet leszámítva 7 döntetlen és 7 vereség a csapat mérlege. Ma egyértelműen ők vannak könnyebb helyzetben, hiszen az ő vállukról lekerült a teher, de ez egyfajta mentális hátrányt is jelenthet a házigazdákkal szemben. Amiben biztos vagyok, hogy Herczeg András vezetőedző feltüzeli ma a hazai játékosokat és ennek meglehet a maga előnye. Úgyhogy izgalmas mérkőzésre várok és nem mellesleg nagyon bízom abban, hogy a Loki ismét felkerülhet az európai futballtérképre. Ezért a hazai sikerre ajánlok fogadást 5 egységgel!

Debreceni VSC – Paks (17:00)
Tipp: Debreceni Vsc (Játékidő eredménye) odds:1,57 “B” kategória Tét : 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: