b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NB1 : Debreceni VSC – Ferencvárosi TC – 17:15

BUDAPEST, HUNGARY - MARCH 2: Roland Varga of Ferencvarosi TC #97 celebrates his goal with Lasha Dvali of Ferencvarosi TC (l), Miha Blazic of Ferencvarosi TC #25, David Siger of Ferencvarosi TC #18, Ihor Kharatin of Ferencvarosi TC (r4), h26"" #26, Fernando Gorriaran of Ferencvarosi TC (l2) and Nikolai Signevich of Ferencvarosi TC during the Hungarian OTP Bank Liga match between Ferencvarosi TC and DVTK at Groupama Arena on March 2, 2019 in Budapest, Hungary. (Photo by Laszlo Szirtesi/Getty Images)

A mai nap több elemzésre is lehet számítani, hála a széleskörű kínálatnak. Az első elemzés esetében egy magyar bajnokit emelek ki, amit a helyszínen fogok megtekinteni és élő tippekkel is fogok készülni. A találkozó nem más, mint a DVSC-FTC rangadója lenne.


Ami biztos, hogy ma fantasztikus hangulat alakulhat ki, hiszen két igencsak hangos tábor találkozik egymással. A másik tényező, hogy a Loki mindig megnehezíti a Fradi sorsát és a jól megszokott mondóka elég sűrűn felcsendül a Nagyerdei Stadionban “Azt beszéli az egész város, hogy Debrecenbe szo..i jár a Ferencváros”. Ez pedig nem véletlen, hiszen a Fradi legutóbb 2015-ben tudott a Loki otthonában nyerni és elmondható ténylegesen, hogy ez a párosítás az utóbbi időszakban sosem volt unalmas.

A felek legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésén rendre megszületett a gólváltás és két ferencvárosi siker mellett, egy debreceni, ill. két döntetlent láthatott a publikum.

Nehéz mérkőzés vár a Ferencvárosra. (Fotó : Laszlo Szirtesi/Getty Images)

A mostani találkozó pikantériája, hogy a Fradi csütörtökön még az EL-ben szerepelt, bár elmondható a fővárosi csapatról, hogy igencsak mély a keret és ennek köszönhetően Rebrov képes rotálni és pihentetni a játékosait. Ami látható, hogy a fogadóirodák sem tudják egyértelmű favoritként kezelni a vendégeket, ráadásul a Loki is egy kisebb formai fellendülésen van, egyre hatékonyabb a csapat a támadásokat figyelembe véve és legutóbb a augusztus 31.-én maradt rúgott gól nélkül a csapat. Úgyhogy bizakodó vagyok, ugyan a Fradi védelem masszív és kevés gólt kapott, ám ez a mostani egy rangadónak számít és szerintem a gólváltás bőven reális lehet a találkozón.

Debreceni VSC – Ferencvárosi TC Fogadási határidő : 18:30
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Igen (Mindkét csapat szerez gólt) 1,61 “B” kategória 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: