NB1 : Debreceni VSC – Ferencvárosi TC – 17:15

A mai nap több elemzésre is lehet számítani, hála a széleskörű kínálatnak. Az első elemzés esetében egy magyar bajnokit emelek ki, amit a helyszínen fogok megtekinteni és élő tippekkel is fogok készülni. A találkozó nem más, mint a DVSC-FTC rangadója lenne.


Ami biztos, hogy ma fantasztikus hangulat alakulhat ki, hiszen két igencsak hangos tábor találkozik egymással. A másik tényező, hogy a Loki mindig megnehezíti a Fradi sorsát és a jól megszokott mondóka elég sűrűn felcsendül a Nagyerdei Stadionban “Azt beszéli az egész város, hogy Debrecenbe szo..i jár a Ferencváros”. Ez pedig nem véletlen, hiszen a Fradi legutóbb 2015-ben tudott a Loki otthonában nyerni és elmondható ténylegesen, hogy ez a párosítás az utóbbi időszakban sosem volt unalmas.

A felek legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésén rendre megszületett a gólváltás és két ferencvárosi siker mellett, egy debreceni, ill. két döntetlent láthatott a publikum.

Nehéz mérkőzés vár a Ferencvárosra. (Fotó : Laszlo Szirtesi/Getty Images)

A mostani találkozó pikantériája, hogy a Fradi csütörtökön még az EL-ben szerepelt, bár elmondható a fővárosi csapatról, hogy igencsak mély a keret és ennek köszönhetően Rebrov képes rotálni és pihentetni a játékosait. Ami látható, hogy a fogadóirodák sem tudják egyértelmű favoritként kezelni a vendégeket, ráadásul a Loki is egy kisebb formai fellendülésen van, egyre hatékonyabb a csapat a támadásokat figyelembe véve és legutóbb a augusztus 31.-én maradt rúgott gól nélkül a csapat. Úgyhogy bizakodó vagyok, ugyan a Fradi védelem masszív és kevés gólt kapott, ám ez a mostani egy rangadónak számít és szerintem a gólváltás bőven reális lehet a találkozón.

Debreceni VSC – Ferencvárosi TC Fogadási határidő : 18:30
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Igen (Mindkét csapat szerez gólt) 1,61 “B” kategória 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0