b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Nagy tétes szolgáltatás

Szolgáltatásunkról

Amennyiben szeretsz nagy téttel fogadni, vagy a biztonságosnak ígérkező ajánlásokat kedveled, akkor mindenképp érdemes megismerned a nagy tétes szolgáltatásunkat. 

Az előfizetés igénylése után, (kínálat függvényében) olyan magas eséllyel rendelkező opciókat osztunk meg veled, amelyek döntő többségben képesek profitot kialakítani számunkra. Mi csak annyit kérünk tőled, hogy légy végig türelmes, tartsd be az ajánlásainkat és kövesd figyelemmel a mérkőzéseket. Utóbbi miért fontos?! Adott elemzéseinket egy piros lap, vagy épp egy rosszabb forma bármikor felülírhatja, ezért ilyen esetekben egy-egy élő tippel próbáljuk meg korrigálni a váratlan eseményeket. Így bőven van arra realitás, hogy egy vesztes elemzést, a megosztott élő tippek segítségével nyereségessé alakítsunk át!  

Mivel elég nagy eséllyel rendelkező opciók kerülnek nap, mint nap megosztásra, így a nagy tétes szolgáltatásunkra profitgaranciát vállalunk! 

Mit jelent a garancia? Görgess lentebb!

MAGAS TALÁLATI ARÁNY

Törekszünk arra, hogy minél több nyertes tippet osszunk meg veled és ennek köszönhetően elég magas találati aránnyal kell, hogy kalkulálj! Általánosságban elmondható, hogy a tippjeink 65% feletti találati aránnyal szokták zárni a hónapokat.

BIZTONSÁGOS BANKROLL!​

Ha nem ismernéd a szolgáltatásunkat, akkor érdemes azt tudni rólunk, hogy mi a tudatos és felelősségteljes sportfogadást részesítjük előnyben.

ÁTLAG HAVI TIPPSZÁM: 30+

Kínálat függvényében kerülnek megosztásra az elemzéseink, de megpróbálunk nap, mint nap legalább egy elemzést megosztani veled!

KÖVESD FIGYELEMMEL A MÉRKŐZÉSEKET!​

Az élő tippek segítségével képesek lehetünk korrigálni egy-egy vesztes elemzést és így minimalizálhatjuk a veszteséget, vagy épp profitot alakíthatunk ki!

Havi Profitgarancia

A havi szolgáltatás garanciája egyértelműen az adott hónapban elért eredményre érthető. Tehát hónap első napjától számítjuk az utolsó napig a havi eredményességet és, ha az adott hónap veszteséggel zár, mi automatikusan jóváírunk az előfizetői fiókodon egy újabb hónapot! A garancia csak azon előfizetőkre vonatkozik, akik a hónap első napjától az utolsó napig aktívan részt vesznek a szolgáltatásban. Mit jelent az aktivitás?! Mindössze annyit kérünk, hogy tartsd be az ajánlásainkat, fogadj minden általunk megosztott mérkőzésre, illetve kövesd élőben a találkozókat, hiszen esetenként élő tippekkel is készülhetünk! Utóbbi nagyon fontos, hiszen az élő tippek akkor kerülnek megosztásra, ha egy találkozón egy nem várt esemény (piros lap), miatt nem várható az-az eredmény, amit mi előzetesen elképzeltünk a találkozóval kapcsolatosan! Az élő tippek segítségével képesek lehetünk korrigálni egy-egy vesztes elemzést és így minimalizálhatjuk a veszteséget, vagy épp profitot alakíthatunk ki!

Éves Profitgarancia

Az éves szolgáltatás garanciája a befizetés napjától értendő. Tehát az előfizetésed napjától számítjuk az elért eredményeket és, ha nem érsz el egy év alatt +50%-os nyereséget, akkor mi automatikusan jóváírunk az előfizetői fiókodon egy újabb évet! Igen, az éves szolgáltatás esetében már konkrét eredményességet is várhatsz tőlünk! A garancia csak azon előfizetőkre vonatkozik akik aktívan részt vesznek a szolgáltatásban. Mit jelent az aktivitás?! Mindössze annyit kérünk, hogy tartsd be az ajánlásainkat, fogadj minden általunk megosztott mérkőzésre, illetve kövesd élőben a találkozókat, hiszen esetenként élő tippekkel is készülhetünk! Utóbbi nagyon fontos, hiszen az élő tippek akkor kerülnek megosztásra, ha egy találkozón egy nem várt esemény (piros lap), miatt nem várható az-az eredmény, amit mi előzetesen elképzeltünk a találkozóval kapcsolatosan! Az élő tippek segítségével képesek lehetünk korrigálni egy-egy vesztes elemzést és így minimalizálhatjuk a veszteséget, vagy épp profitot alakíthatunk ki!

Előfizetői vélemények

Előfizetéseink

GONDOLKODJ HOSSZABB TÁVON, HISZEN A SPORTFOGADÁS NEM SPRINT, HANEM EGY MARATON!

Havi
Éves
PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "TICKET" SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
MAJOR LEAGUE PACKAGE
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "GOLD" SZOLGÁLTATÁS
11999
Ft/hónap
NAGY TÉTES SZOLGÁLTATÁS
14999
Ft/hónap
Prémium "FULL" PaCK
29999
Ft/hónap

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!
0
%d bloggers like this: