Kövess minket!
Facebook Twitter Instagram YouTube Telegram

Nagy tétes szolgáltatás

Szolgáltatásunkról

Végre itt az ideje, hogy elérj a sportfogadásban a csúcsra és igazi profivá válj!

A nagy tétes szolgáltatás igénylése után, (kínálat függvényében) olyan magas eséllyel rendelkező opciókat osztunk meg veled, amelyek döntő többségben képesek profitot kialakítani számodra! Ehhez természetesen szükség van a szakértő elemzőink munkájára, akik naponta több órát töltenek azzal, hogy megtalálják a napi kínálatokban a legesélyesebb opciókat, amelyek nagy eséllyel pályáznak a sikerre. A napi szinten megszerzett információkat a lehető legalaposabban elemzik ki, majd használják fel az ajánlások elkészítéséhez. Az egyedülálló analitikai rendszerünkkel és piacvezető szolgáltatásunkkal pedig garantáltan csak a legjobb tippekkel látunk el nap, mint nap! A nagy tétes szolgáltatásunkkal nem csak rövid-, illetve hosszútávon leszel Te is sikeres sportfogadó, de rengeteg időt és energiát is megtakaríthatsz, hiszen mi mindenfajta keresést, illetve elemzést elvégeztünk helyetted és neked nincs más dolgod, mint az ajánlásainkat követni. Tehát ez a szolgáltatás nem csak a sportfogadásból származó nyereményeidet növeli, de még az életed minőségét is javítja! Nem kell többé azon stresszelni, hogy az észrevétlen apró hibák miatt elveszíted a fogadásaidat. Ehelyett csak élvezd a játékot, és a nagy tétes szolgáltatásunkkal szinte biztos lehetsz benne, hogy nyerni fogsz. Ha tényleg komolyan gondolod a sportfogadást, akkor a nagy tétes szolgáltatásunkkal garantáltan célba érsz!


Tehát mire is számíthatsz, ha Te is nagy tétes előfizetővé válsz?!ÁTLAG HAVI TIPPSZÁM: 30+

Kínálat függvényében kerülnek megosztásra az elemzéseink, de megpróbálunk nap, mint nap legalább egy elemzést megosztani veled! Az elemzéseket minden esetben a weboldalunkon, vagy applikációnkon keresztül érheted el az elemzések menüpontban!MAGAS TALÁLATI ARÁNY!

Szakértő elemzőink minden egyes nap a legesélyesebbnek tartott opciókat osztják meg a szolgáltatás keretein belül, így általánosságban elmondható, hogy a tippjeink 65% feletti találati aránnyal szokták zárni a hónapokat.BIZTONSÁGOS BANKROLL!​

Ha nem ismernéd a szolgáltatásunkat, akkor érdemes azt tudni rólunk, hogy mi a tudatos és felelősségteljes sportfogadást részesítjük előnyben. A nagy tétes szolgáltatás esetén az ajánlott tőkefelosztásunk 100 egység!ÜGYELJ AZ ÉLŐ TIPPEKRE!

Amennyiben nem a terveink szerint alakulna egy adott hónap, akkor élő tippekkel korrigálhatjuk a negatív eredményességet. Felhívjuk figyelmed, hogy az élő tippeket mindig a külön erre a célra kialakított telegram csatornán keresztül érheted el!ÁTLÁTHATÓSÁG!

Minden egyes általunk megosztott elemzést, illetve élő tippet gondosan könyvelünk a b&wtips hivatalos statisztikájába, amit bármikor elérhetsz Te is! Nálunk nincs susmus, nincs mellébeszélés, nyílt lapokkal játszunk és ennek köszönhetően mondják azt rólunk sokan, hogy megbízhatóak, illetve korrektek vagyunk.

Kövess minket!

PRÓBÁLD KI A MOBIL APPLIKÁCIÓNKAT, ILLETVE KÖVESS MINKET A KÖZÖSSÉGI FELÜLETEINKEN KERESZTÜL IS! LÉGY MINDIG NAPRAKÉSZ ÉS VÁLJ B&WTIPS RAJONGÓVÁ!!

%d bloggers like this: