Nagy tétes szolgáltatás: Ez aztán a nyerőszéria!

Kövess minket!
Facebook Twitter Instagram YouTube Telegram

Az uborkaszezonban látott nyereség után, ugyanazt a stabil teljesítményt nyújtja a nagy tétes szolgáltatás, amit lényegében el is várunk!

Alapvetően vártuk a labdarúgóligák és az NFL visszatérését és nem is volt alaptalan ez a várakozás, ugyanis évek óta ezen a két piacon mozgunk a legotthonosabban. Persze nem csak ez a két sportág szerepel a repertoárunkban, de azért ezen mérkőzésekre jóval bátrabban merünk fogadásokat kötni. Erre pedig talán a legjobb példa a nagy tétes szolgáltatásunk, amelyben ugyan az előző hetekben, illetve hónapokban szinte minden egyes alkalommal sikerült nyereséggel zárnunk, viszont az NFL visszatérésével rég nem látott nyerőszéria szemtanúi lehetünk. Az utóbbi napokban ugyanis „masszívan”elkezdtük termelni a profitot és ennek a legfőbb oka, hogy a pre ajánlásaink rendre nyereséggel zártak. A nyerőszéria igazából a Bajnokok Ligája csoportköreivel indult, ahol a Liverpool-Ajax mérkőzésen legalább tíz szöglettel számoltunk és ennek megfelelően a 9.5 szöglet feletti opcióra ajánlottunk fogadást. Ez a tipp a mérkőzés hajrájában nyert és innentől kezdve egyetlen egy tippünk sem zárt veszteséggel! Gyakorlatban pár Bajnokok Ligája, Európa-liga, NFL és jó néhány hétvégi labdarúgó mérkőzést favorizáltunk, köztük a Magyar Kupa mérkőzéseket is.

Az alábbi mérkőzésekre fogadtunk (képeken látható): 

Bő egy hét leforgása alatt ez a tizenegyedik nyertes fogadásunk egymás után, ami valljuk be nem rossz eredmény. 

Az előző hét napban nettó +24.805 egységet termelt egyébként a nagy tétes szolgáltatás az előfizetőink számára, így bátran kijelenthetjük, hogy aki a „nagy őszi akciónk” folyamán csatlakozott, már most visszanyerhette az előfizetése árát. 

Apropó.. A „nagy őszi” akciónk még pár napig tart és az említett nagy tétes szolgáltatásunkat is -30% kedvezménnyel igényelheted, igaz korlátozott számban! 

Reméljük, hogy téged is meggyőztek az eredményeink, ha pedig így van, akkor hagyd a hezitálást az amatőrökre és legyél Te is sikeres sportfogadó!

Előfizetéseink

GONDOLKODJ HOSSZABB TÁVON, HISZEN A SPORTFOGADÁS NEM SPRINT, HANEM EGY MARATON!

Havi
Éves

PRÉMIUM „TICKET” SZOLGÁLTATÁS

7999

Ft/hónap

PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS

9999

Ft/hónap

PRÉMIUM „GOLD” SZOLGÁLTATÁS

14999

Ft/hónap

NAGY TÉTES SZOLGÁLTATÁS

19999

Ft/hónap

PRÉMIUM „FULL” PACK

34999

Ft/hónap

„TÍZ PERCES” SZOLGÁLTATÁS

49999

Ft/örökös tagság

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

%d bloggers like this: