b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Nagy tétes szolgáltatás: Ez aztán a nyerőszéria!

Az uborkaszezonban látott nyereség után, ugyanazt a stabil teljesítményt nyújtja a nagy tétes szolgáltatás, amit lényegében el is várunk!

Alapvetően vártuk a labdarúgóligák és az NFL visszatérését és nem is volt alaptalan ez a várakozás, ugyanis évek óta ezen a két piacon mozgunk a legotthonosabban. Persze nem csak ez a két sportág szerepel a repertoárunkban, de azért ezen mérkőzésekre jóval bátrabban merünk fogadásokat kötni. Erre pedig talán a legjobb példa a nagy tétes szolgáltatásunk, amelyben ugyan az előző hetekben, illetve hónapokban szinte minden egyes alkalommal sikerült nyereséggel zárnunk, viszont az NFL visszatérésével rég nem látott nyerőszéria szemtanúi lehetünk. Az utóbbi napokban ugyanis “masszívan”elkezdtük termelni a profitot és ennek a legfőbb oka, hogy a pre ajánlásaink rendre nyereséggel zártak. A nyerőszéria igazából a Bajnokok Ligája csoportköreivel indult, ahol a Liverpool-Ajax mérkőzésen legalább tíz szöglettel számoltunk és ennek megfelelően a 9.5 szöglet feletti opcióra ajánlottunk fogadást. Ez a tipp a mérkőzés hajrájában nyert és innentől kezdve egyetlen egy tippünk sem zárt veszteséggel! Gyakorlatban pár Bajnokok Ligája, Európa-liga, NFL és jó néhány hétvégi labdarúgó mérkőzést favorizáltunk, köztük a Magyar Kupa mérkőzéseket is.

Az alábbi mérkőzésekre fogadtunk (képeken látható): 

Bő egy hét leforgása alatt ez a tizenegyedik nyertes fogadásunk egymás után, ami valljuk be nem rossz eredmény. 

Az előző hét napban nettó +24.805 egységet termelt egyébként a nagy tétes szolgáltatás az előfizetőink számára, így bátran kijelenthetjük, hogy aki a “nagy őszi akciónk” folyamán csatlakozott, már most visszanyerhette az előfizetése árát. 

Apropó.. A “nagy őszi” akciónk még pár napig tart és az említett nagy tétes szolgáltatásunkat is -30% kedvezménnyel igényelheted, igaz korlátozott számban! 

Reméljük, hogy téged is meggyőztek az eredményeink, ha pedig így van, akkor hagyd a hezitálást az amatőrökre és legyél Te is sikeres sportfogadó!

Előfizetéseink

GONDOLKODJ HOSSZABB TÁVON, HISZEN A SPORTFOGADÁS NEM SPRINT, HANEM EGY MARATON!

Havi
Éves
PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "TICKET" SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "GOLD" SZOLGÁLTATÁS
11999
Ft/hónap
NAGY TÉTES SZOLGÁLTATÁS
14999
Ft/hónap
PRÉMIUM "FULL PACK"
29999
Ft/hónap
"TÍZ PERCES" Szolgáltatás
49999
Ft/örökös tagság

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

0
%d bloggers like this: