b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Na basszunk oda neki!

Tegnap nem úgy sikerült a napunk, ma viszont kötelező a bizonyítás és az eredményesség! Megérkeztünk és hozzuk a várt tippeket. Ma odatettük magunkat és egy mottónk maradt a mai napra! “BASSZUNK ODA NEKI!”

Részletezz és nyerj csomag:

Lyon – Paris SG (07701 01)
Tipp:Igen és több, mint 2,5 (Mindkét csapat szerez gólt + Gólszám 2,5)
odds:1,80Tét:15 egységSingle csomag:

Schalke – Hannover (32435 H)
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt)
odds:1,75Tét:15 egységNagy szorzós csomag:

Atalanta – Napoli (25957 H)
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt)
Nice – St-Etienne (13221 H)
Tipp:Nice (1X2)
Heracles – PSV (14785 05)
Tipp:Vendég és igen (1X2 + Mindkét csapat szerez gólt)
odds:6,85Tét:10 egységRészletezésünk esetében egy francia elsőosztályú találkozót hoztunk. Ma a Lyon-PSG összecsapását választottuk a részletezésünknek és egyszerű, egyben ésszerű tipp a mai. A Lyon nagyon jó támadósorral rendelkezik, viszont sebezhető a védelmük, míg a PSG-t senkinek sem kell bemutatni. Úgymond a mérkőzés esélyesei lehetnek, de a Lyon hazai pályán nyújtott teljesítménye miatt nehéz ezt megmondani, hogy ma is kijön-e az az anyagi különbség, illetve keretbeli különbség a pályán. Véleményünk szerint a gólváltás szinte garantált, ráadásul ha megnézzük az előző mérkőzéseket sorra hozták a 2,5 over gólokat is a találkozók. Lyon hazai pályán legalább egy gólra esélyes, ráadásul elől 100%-s lesz a csapat, míg a PSG a NMC triónak köszönhetően várhatóan gólokra lesz képes és legalább két gólt szereznek.

Izgalmas találkozó elé nézünk, viszont ezt a mérkőzést mi 99%-os biztonsággal ajánljuk. Nem fogunk unatkozni és várhatóan potyogni fognak a gólok!

Sok sikert!

0
%d bloggers like this: