b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Na akkor vágjunk bele! Ingyenes tippek!

Ma úgy ahogy Buffon is teszi a képen, imádkozhatunk egy kicsit fortunához, hogy jöjjenek be az általunk választott mérkőzések. Ha nincsenek országos meglepik, várhatóan a ma megosztott öt tippünkből négy legalább nyereségesen zár. De nem szeretnénk előre rohanni és remélhetőleg a belefektetett munka, statisztika böngészés, illetve az utazókeretek nyilvánosságra tétele után, mi úgy éreztük, hogy megfelelő tippeket és döntéseket hoztunk az általunk kiválasztott találkozók mindegyikén!

Megígértük és itt is vagyunk! Lássuk, hogy mely mérkőzéseket hoztuk el nektek a mai nap..

(Fogadási útmutató:A tétjeinket a legegyszerűbb módon egységekre bontva küldjük Önnek. Adott szerencsejátékra fordított bankot 200 egységre kell bontani, hogy megkapjuk az egységnyi tétünket. Tehát 100.000 Forintos bank esetén, 500 Forintos egységről beszélünk. Ez a biztos sportfogadás alapja. Természetesen, mi nem oszthatjuk be az Ön pénztárcáját ez csak egy útmutató, mi e szerint fogadunk és ez egy bevált bankroll menedzsment. Köszönjük a bizalmat!)

Single/Részletezz és nyerj! csomag:

⚽Alavés – Valencia (21461 H)
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt)
odds:1,70

Tét:15 egység

Nagy szorzós csomag:

1. szelvény:

⚽Lazio – Udinese (08344 01)
Tipp:Hazai és igen (1X2 + Mindkét csapat szerez gólt)
odds:3,00

Tét:5 egység

2. szelvény:

⚽Monaco – Lyon (08146 H)
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt
⚽Utrecht – Feyenoord (07731 H)
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt)
⚽Sampdoria – Roma (08429 H)
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt)
odds:3,60

Tét:4 egység

Az elemzésünk esetében egy spanyol mérkőzésre tettük le a voksunkat. Az indok ismételten egyszerű, de a pályákon kell bizonyítani a csapatoknak. Mi megérzés és statisztika alapján próbáljuk meghozni a döntéseinket. Ez a találkozó mivel kupamérkőzés ezért a visszavágójánál tart. Ahol a két csapat egy 2-1-s Valencia győzelemmel fordult a mai napra. Ami igen biztató lehet, az a hazai statisztika, hiszen az Alaves a legutóbbi 10 hazai mérkőzésén 9 alkalommal betalált és ebből hat alkalommal nyerni is tudott! Viszont, mikor erősebb “erejű” csapattal találkozik a csapat, akkor látható, hogy kapnak is gólokat (Valencia, Real Sociedad, Real Madrid, Villareal, Barcelona, Valencia). De ha megfigyeljük az előző mérkőzés statisztikáit, illetve mi követtük is a mérkőzést, látható volt, hogy mindkét csapat tudja hatástalanítani és mattolni az ellenfelek védelmeit. Remek találkozó volt, több, mint 30 helyzettel és kapufák, gólok tarkították a találkozót. A találkozó favoritja természetesen a Valencia továbbjutást tekintve, viszont az az 1 rúgott idegenbeli gól megkuszálhatja a dolgokat. Ráadásul egy ismét érdekes statisztika is látható, hiszen a Valencia a legutóbbi 10 idegenbeli mérkőzésén 8 alkalommal gólt kapott! Ebből viszont 9 alkalommal szerzett is legalább egyet!

Tehát, mi azt várjuk a találkozótól, hogy mindkét fél az előző mérkőzéshez hasonlóan küzdeni, hajtani fog az eredményekért. Várhatóan az Alaves fogja ismét beindítani a mérkőzést, ahogy azt az előző találkozón is megtapasztaltuk és vélhetően gólig fog jutni a kisebb erejűnek vélt csapat. A másik biztos pontnak tűnik, hogy az az idegenbeli gól miatt, ma mindkét csapat teljes kerettel fog kiállni a gyepre, a Valencia csapatának egy esély a kupában maradásra, viszont ne feledjük el, hogy a vendégek remekül helyt állnak a bajnokságban is. Egy biztos, hogy nem egy unalmas és góltalan mérkőzés elé nézünk. Mindkét oldalon megvannak az ügyeletes gólvágók. Mindkét csapat statisztikája igen beszédes, hiszen mint hazai, mint vendég részről várhatóak a találatok. Ezért mi a mai napon ezen a találkozón várjuk leginkább a gólokat és bízunk benne, hogy a 2-1-s eredmény után, mindkét csapat hasonló elszántsággal fog egymásnak esni!

Sok sikert!

0
%d bloggers like this: