b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Most te is megmutathatod!

Egy játék, amit te is megnyerhetsz! Mi a cél? Tippelj, légy ügyesebb, mint a mi tippadóink! Ha, ügyesebb vagy, mint mi és ha jobb aránnyal rendelkeznek a nyertes tippjeid, mint a mi megosztott tippjeink, akkor te is nyerhetsz! Viszont, ha a mi tippjeink nyernek és a legjobb aránnyal mi rendelkezünk, akkor egyúttal nyersz a megosztásainkkal, másrészről pedig szavazd meg nekünk a bizalmat és nyerjünk közösen a továbbiakban és csatlakozz a prémium szolgáltatásainkhoz!

Ha jobban teljesítesz és többen is vagytok, akkor a sikeres tippek és a megosztott tippek százalékos aránya fog döntetni! Öt ember nyerhet és egyszerű a történet! 

A legjobb tippelő díja:
1 db 50.000 Forint értékű tippmixpro egyenleg feltöltés, illetve esély, hogy csatlakozzon a csapathoz. 

További nyertesek:
2.-3. helyezett: 1-1 db 25.000 Forint értékű tippmixpro egyenleg feltöltés
4.-5. helyezett: 1-1 db 10.000 Forint értékű tippmixpro egyenleg feltöltés.

Hogyan vehetsz részt?!

A játékba jelentkezni kell az info@betandwintipps.com email címen keresztül, ahova a “Jelentkezés” néven kellene elküldeni egy emailt számunkra, amelyben a pontos nevedet kellene feltüntetni.

A következő lépés innentől lesz fontos, a játék március 5. (Hétfőn) kezdődik, innentől minden nap megosztunk majd egy új cikket (Most mutasd meg 1. nap, 2. nap és így tovább), ahol a hozzászólás részben kell majd megosztani a tippjeiteket. Fontos, minden ember egy nap egyetlen egy tippet oszthat meg! Ami szintén fontos, hogy csak és kizárólag labdarúgás tippeket fogadunk el, ezen belül viszont akár kimenetel, akár gólok, bármire lehet tippelni. Szintén fontos szabály, hogy a legalacsonyabb odds 1,50-s értéket el kell, hogy érje!

Tehát mire figyelj?!
1. Jelentkezz március 5.-ig az info@betandwintipps.com emailcímen keresztül. Csak a neved küldd el nekünk, illetve a “Jelentkezés” legyen a tárgya az emailnek. 

2. Március 5.-től a “Most mutasd meg” című rovatban a hozzászólás részben kell majd a tippeket megosztani velünk, amit mi rögzítünk. 

3. A tippek csak és kizárólag labdarúgó mérkőzéseken szerepelhetnek, illetve fontos, hogy minden opcióra (kimenetel, hendikep, gólok stb.) fogadhat a jelentkező, viszont a legalacsonyabb odds az 1,50-s értéket el kell, hogy érje!

4. Egy nap = Egy tipp!

5. A játékban résztvevőknek mindennap meg kell osztani egy tippet! Aki egy napból kimarad onnantól a jelentkezése inaktívvá válik és nem részesülhet a nyereményből!

5. Játék időtartama:2018.03.05.-2018.03.25. 

Innentől viszont egyszerű a helyzet! Március 5.-ig várjuk a játékra vágyók jelentkezését (info@betandwintipps.com). Több, mint 100.000 Forint összdíjazású játék kerül megrendezésre. A játék március 5. és március 25. között tart! 

Várjuk a jelentkezéseket és most mutasd meg, hogy jobb vagy, mint mi!

0
%d bloggers like this: