b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Most te is megmutathatod! Záró forduló

Elértünk a záró napunkhoz, rengeteg jelentkező és óriási érdeklődés övezte a “Most te is megmutathatod” nevezetű játékunkat! Az utolsó fordulóban igazán kiélezetté vált a csata az oldalunk és kevés tippelő között. Az oldalunk 20 nap alatt 6 vesztes tippel rendelkezik, ami kiváló mutatónak számít, főleg úgy, hogy közel egy hete a nulla kínálatból kell választanunk. Ma a zárás érkezik, holnap pedig az eredményhirdetés. Nehéz a mai kínálat is és sok sikert kívánunk a játékosainknak! Mi ma egy várható és egy viszonylag biztosabb tippel érkezünk és szeretnénk a versenyt egy győztes tippel megkoronázni!

 A mi tippünk 21. nap:
Magdeburg – Osnabrück (39058 H)
Tipp:Magdeburg (1X2)
odds:1,60

A találkozón a hazaiak sikerét várjuk és az indok is igen egyszerű. Jelenleg a Magdeburg a 4. helyen szerepel a német 3. osztályban, viszont két mérkőzés lemaradása van az 1., 2. helyezettel szemben, míg a 3. helyezett Karsruhe csapatával szemben három mérkőzésre változik ez a mutató. Ha, egy kicsit számolgatunk, akkor látható, hogy két esetleges győzelemmel már az 1. pozíciót birtokolná a csapat. Ma pedig minden esély adott a hazai sikerre, sokan tudják, hogy a hazai pálya előnye, illetve egy hazai mérkőzés már egy plusz pontnak számít. Ezen kívül ma az a Osnabrück fog a csapat otthonába érkezni, akik jelenleg a 16. pozíciót foglalják el és majdnem kevesebb (33) pontot szerzett a csapat, mint a mai ellenfele. A Magdeburg hazai pályán igencsak jól teljesít és ami látható a statisztikáiból, hogy 14 hazai mérkőzésen 11 győzelmet, 2 döntetlent és mindössze 1 vereséget szenvedett el a csapat. Ami még szintén biztató információ lehet, hogy a Magdeburg a második legkevesebb (8) gólt kapta hazai publikum előtt! Az Osnabrück csapatának inkább hazai pálya fekszik jobban, de idegenben is sikerült már 10 pontot szerezniük 14 mérkőzés alatt. Ami látható az ő helyzetükben, hogy 14 idegenbeli mérkőzésen 2 győzelem, 4 döntetlen és 8 vereséget ért el az együttes, illetve mindössze 10 gólt sikerült nekik szerezniük vendégségben. Ez ismételten egy biztató információ lehet, hiszen a Magdeburg az egyik legkevesebb gólt kapta hazai pályán, míg az Osnabrück az egyik legkevesebbet szerezte idegenben. Ez a két statisztikai adat ismét arra hajaz, hogy ma várható lesz a hazai csapat sikere. Mindent egybevéve, szétnéztünk a hazai csapat weboldalán, illetve sajtóorgánumokon keresztül is figyeltük a híreket, de nem találtunk semmi olyan információt, amely arról számolt volna be, hogy kulcsfontosságú játékos fog hiányozni a keretből. Sérültek, illetve eltiltott játékosok nem lesznek a keretben, így mi úgy véljük, hogy ilyen információk, statisztikai mutatók birtokában. Illetve abban bízva, hogy az a két mérkőzéses lemaradás, két győzelemmel pótolva akár az 1. pozíciót is eredményezheti a hazai csapatnak, igencsak biztatónak mondható. Így mi nem gondolkodtunk tovább és behúztuk a hazai csapat győzelmét. Statisztikailag és az egyéb beszerzett információk alapján is várható a hazai csapat sikere, így nagy hiba lenne egy ilyen gyenge kínálatból kihagyni ezt a mérkőzést!


Folytatódjon a játék! Várjuk a hozzászólásokban a tippeket! Mi pedig itt a bejegyzésben, közzétettük a mai tippünket! Minden megosztott tippünk valamelyik prémium szolgáltatásunk tippjei közé tartozik! Ezzel zártuk a játékunkat! Sok sikert kívánunk minden egyes regisztrált játékosnak, mi úgy véljük, hogy most is bizonyítottuk rátermettségünket és 21 napon keresztül ingyen osztottuk meg a tippjeinket és 21 nap alatt több,mint 30.000 embernek segítettünk, ami ismételten fantasztikus adatnak mondható! Reméljük, hogy sikerül sikeresen zárni a játékunkat és az ingyenes megosztásainkat!

Köszönjük a figyelmet!

0
%d bloggers like this: