b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Most te is megmutathatod! 9. nap

Elértünk a kilencedik napunkhoz, rengeteg jelentkező és óriási érdeklődés övezte a “Most te is megmutathatod” nevezetű játékunkat! Mindenki aki leadta a jelentkezését hivatalosan is részt vehet a játékban! A játéknak természetesen vannak alapszabályai, amelyeket minden egyes posztban felfogunk tüntetni! Egy a legfontosabb mindenek előtt, hogy minden egyes nap egyetlen egy tippet kell megosztani! Aki kihagy egy napot már nem vehet részt a nyeremények osztásánál, illetve aki több tippet oszt meg, ez esetben mindig az adott napi első  megosztott tippjét fogjuk rögzíteni!

Mik az alapfeltételek?!
– Csak és kizárólag tippmix alapú labdarúgó mérkőzéseket lehet választani

– Ezen belül mindenféle fogadási típus szerepet kap (Végeredmények, Kétesélyes fogadások, gólok, hendikepes győzelmek stb.)


– Az oddsnak legalább az 1,50-s értéket el kell érnie, ez alatt nem érvényes egyetlen egy megosztott tipp sem!


– Mindennap szükséges egy tipp megosztása! Ha egy nap is kimarad, akkor érvénytelen a játékban való részvétel! 


– Minden poszt “Hozzászólás” részéhez várjuk a tippeket, tehát nem email, nem üzenet és egyéb más módon! Csak és kizárólag itt a hozzászólás részben fogadjuk el a tippeket!

-Legfontosabb pedig, hogy a tippek találati arányát vesszük figyelembe, tehát minél több tipp nyer annál nagyobb az esélyed a nyereményekre! A mi tippünk 9. nap:
Aston Villa – QPR (35922 V)
Tipp:Több, mint 1,5 (Hazai csapat – Gólszám 1,5)
odds:1,75

Ma egy olyan angol találkozóval érkezünk, ahol várható a hazai siker, illetve várhatóak a hazai gólok is! Az Aston Villa támadósora toronymagasan a legerősebbnek számít a Championshipben és már hosszú ideje erőltetjük is a hazai csapat mérkőzéseit a bajnokságban. A támadósorban Grabban/Adomah/Hourihane/Snodgrass négyes továbbra is a favorit, akik ma is ott lesznek nagy valószínűséggel a kezdőcsapatban. Grabbantól már alapra lehet várni egy gólt, hiszen szinte minden egyes Championship mérkőzésén gólt szerez, illetve Snodgrass remek rúgótechnikájának köszönhetően ma is ott lehet a találkozón az a veszélyes ívelés, vagy pontrúgás amely jellemzi a skót tehetséget, aki a legtöbb gólpassznál jár a bajnokságban. Mindent egybevéve a QPR nem számít a mai napon nehéz ellenfélnek és úgymond ma egy kötelező mérkőzést kell behúznia a hazai csapatnak, hiszen minden egyes pont számít most már a hajrában. Jelenleg amúgy az Aston Villa a 3. a bajnokságban és, ha megfigyeljük akkor látható, hogy utóbbi időben sorra hozzák a kötelező győzelmeket, illetve előző fordulóban már a bajnokesélyes Wolves csapatát is megverték 4-1-re hazai pályán, ami fantasztikus eredménynek számít. Hazai publikum előtt alapból is jól megy a csapatnak, hiszen 18 lejátszott mérkőzésen 11 győzelem 6 döntetlen és 1 vereség mindössze a csapat mérlege és eközben 35 rúgott és 15 kapott gólt ért el a csapat. A mai vendégek pedig nem igazán tudnak nagy kavart okozni idegenben, hiszen 17 mérkőzés alatt 2-5-10-s arányt tud csak felmutatni a vendég csapat, ráadásul a legutóbbi 5 idegenbeli mérkőzésükön 4 alkalommal veszítettek, de ha tovább nézzük a statisztikát akkor annyi látható, hogy 10 idegenbeli mérkőzésen 7 vereség 1 döntetlen és 2 győzelem a csapat mérlege. Legfrissebb idegenbeli mérkőzésein a Sheff. Utd, Wolves, Bristol City fektette két vállra a csapatot, ma pedig az az Aston Villa lesz a házigazda, akik Grabban erősítésével már a bajnoki címre törhetnek és ezért ma mindent megfognak tenni. Remek támadósor és egy gyengécske védelem kettőse meghozhatja a gólokat és véleményünk szerint a hazai sikert is!Folytatódjon a játék! Várjuk a hozzászólásokban a tippeket! Mi pedig itt a bejegyzésben, közzétettük a mai tippünket! Minden megosztott tippünk valamelyik prémium szolgáltatásunk tippjei közé tartozik!

0
%d bloggers like this: